Berlínský umělec vytvořil sochu černým drogovým dealerům. Bojuje tak proti neonacismu. „Solidarita a lidská práva pro všechny – včetně drogových dealerů“. Inspirace pro Davida Černého?

Sdílet

V Berlíně žijící angažovaný umělec americko-francouzského původu Scott Holmquist byl tak pobouřen nedávnou demonstrací sdružení Pegida, která požadovala rázný zásah proti uprchlíkům-drogovým dealerům, že se rozhodl jednat. Z bronzu vytvořil 3 metrovou sochu drogového dealera – černocha s mobilním telefonem a vystavil ji v neslavně proslulém Görlitzer parku. Ten slouží jako hlavní základna drogových obchodů uprchlíků. Podle jeho názoru si i drogový dealer z Afriky zaslouží solidaritu a lidská práva. Zklamání pro umělce bylo, že se „vernisáže“ účastnili spolu s ním pouze další dva lidé.

Socha sice byla následně úřady odvezena, ale od místní starostky Moniky Hermann a strany Zelených se mu dostalo zastání. „Opozice“ (CDU) sice byla mediálně pobouřena, ale u toho také zůstalo. Je to další z posunů Overtonova okna, kdy je drogový dealer uprchlík ne odsouzen, ale již vydáván za chudáka, co má svá práva. V dalším kroku již bude asi plně oslavován. Vždyť prodávat drogy k vyhynutí určeným bělochům Němcům je pro globalistické pány užitečná věc.

U nás by se toho mohl chopit místní „sochař“ David Černý. Mohl by stvořit sochu černého drogového dealera a umístit ji na Václaváku v Praze a vietnamského večerkáře drogového dealera a ta by mohla stát nejenom před pražskou SAPou, ale v každém českém městě. Prodávat drogy českém mládeži a dětem je přece multikulturní obohacení hodné oslavy. Podpory se mu jistě dostane nejenom od havlisty (TOP 09 a Praha sobě) a trockisty (Piráti) ovládaného MHMP, ale i od parlamentních stran jako ODS (bojuje o vietnamské voliče), TOP 09 (chce imigranty), KDU (Syrští sirotci) a STAN. Nějaké tučné granty na práci tohoto „českého“ umělce se také jako obvykle najdou.

Jan Veselý


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *