Skotská katolická škola zakázala dětské halloweenové kostýmy, „není to naše kultura“. Halloween se přejmenuje na „podzimní tanec“

Sdílet

Katolická škola St. David’s RC Primary School v Edinburgu ve Skotsku se rozhodla zakázat dětské halloweenové kostýmy na nadcházející školní halloween party. Důvodem rozhodnutí školní rodičovské rady je, že by se některé děti mohly cítit neinkluzivně a prý to není „naše kultura“. Tradiční halloween party se také bude nyní jmenovat „podzimní tanec“.

Rozhodnutí pobouřilo některé rodiče, jejich děti prý během roku musí povinně chodit na návštěvu mešit a nyní prý ani nesmí slavit tradiční svátek?!

Škola se na své stránce prezentuje jako multikulturní instituce.

Čeká nás také nová kultura a tradice?

Jak vidno, západní Evropa nepřepisuje jenom svoji historii, ale i kulturu. Tohle je ten Západ, kam chce havlistický establishment (ODS, TOP 09, ČSSD, KDU, STAN atd ) patřit?

Jan Veselý


Sdílet

2 Replies to “Skotská katolická škola zakázala dětské halloweenové kostýmy, „není to naše kultura“. Halloween se přejmenuje na „podzimní tanec“

  1. Halloween opravdu není katolický svátek. Ale pokud katolické děti musejí chodit do mešity, pak je to jen omluva pro zbabělost, kolaboraci a odpad od katolické víry.
    youtube.com/watch?v=MyioTYhTS98&t=3s

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *