Nový starosta Budapešti žádá G. Sorose, aby zůstal. Kdo ve skutečnosti financuje a řídí maďarskou opozici?

Sdílet

Komunální volby v hlavním městě Madarska vyhrála globalistická opozice. Jednalo se o koalici socialistů, zelených a dalších neomarxistických stran. Starostou se stal Gergely Karácsony, původem sociální vědec. Jedno z jeho prvních rozhodnutí nepřekvapivě bylo, že požádal G. Sorose, aby v Budapešti nechal jeho Středoevropskou univerzitu (CEU) a nepřesouval jí do Vídně.

To vznáší legitimní otázku, kdo vlastně skutečně řídí a financuje maďarskou opozici a na ní nalepené neziskovky? Hlavními sponzory těchto politických neziskovek jsou EU a nadace G. Sorose. Globalisté se rozhodně nevzdali naděje, že se jim opět podaří zvrátit vlastenecké směřování Maďarska a dostanou ho opět pod kontrolu. Nyní čeká V. Orbána další z mnoha bitev, kterou musí s globální finanční oligarchií a jejich místními slouhy vybojovat, aby ubránil Maďarsko jako zemi bílých Madarů a nikoliv multikulturní guláš typu Francie, Belgie, nebo Švédska, kde původní obyvatelé -běloši jsou v kategorii druhořadých občanů.

G. Soros je finanční spekulant židovského původu, který pochází z Maďarska. Jím financované neziskovky a media podrývají národní státy a tradiční rodinu po celém světě.

Aron G.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *