Němečtí politici zasadili tvrdou ránu neonacistům! Přestali kupovat „pravicově extremistické“ bio jáhly

Sdílet

Boj proti neonacismu, antisemitismu a extrémní pravici je zjevně nekonečný a skutečný bojovník proti těmto nacionalistickým nešvarům, které liberální demokracie musí ještě stále trpět, musí být stále ve střehu a nepolevit ani na vteřinu.

Aktuálně to předvádějí establishmentoví politici v Německu. Odmítají kupovat a konzumovat bio jáhly, které pocházejí z malého regionálního mlýna v bývalém východním Německu, který vlastní majitel sympatizující s opoziční protiimigrantskou AfD. Poslankyně za stranu Zelených Monika Lazar (politici strany Zelených mají taková pěkná německá jména) se v pořadu veřejnoprávní televize ZDF vyjádřila, že každý „demokrat a demokratka se musí postavit pravicovým strukturám“. Jelikož je to skromná žena a veřejnoprávní media v Německu (stejně jako u nás) striktně odmítají jakékoliv manipulace, tak dokonce paní Lazar představili jenom jako obyčejnou zákaznici v bio obchodě.

Příznivcům otevřené společnosti (podporované a financované lidmi jako G. Soros) se již podařilo lokálním extremistům zasadit tvrdou ránu. Na základě nátlaku levicových aktivistů na místní bio řetězec v Lipsku „Bio-Mare“ raději jeho majitel přestal tento produkt prodávat.

Jak to říkali zakladatelé neomarxismu Adorno, Fromm, Benjamin, nebo Horkheimer? „Nesmíme dát jiným/nesprávným názorům žádný prostor“? Tak nyní to platí i na regálech supermarketu, kdo by to byl do těch bio jáhel řekl?!

Sára Stein


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *