Jak se dělá barevná revoluce. Stručný návod. Zažijeme si to v listopadu?

Sdílet

Jak se dělá barevná revoluce? Instruktážní seriál „Spáči“.

Chcete vidět návod na to, jak liberální demokracie (ovládané perverzními menšinami a jejich pány globalisty) rozvrací cizí země formou „barevných revolucí“? Pak se podívejte na ruský seriál „Spáči“. Jestli neumíte rusky, nevadí, protože na youtube ho najdete s českými/slovenskými titulky.

Seriál spáči je velmi zajímavé dílo moderní ruské televizní tvorby. Přesně popisuje metody a systém, jak tzv. „Liberálně demokratický Západ“ rozvrací cizí země za účelem rozvratu, loupení národního bohatství a vykořisťování místních lidí…  navíc je velmi dobře natočený.

Když to aplikujeme na naše okolí, tak vidíme, že se jede podle jednoho mustru. US Embassy jako řídicí základna, naverbovaní místní agenti (často s divnou minulostí a vesměs příslušníci vyvolených menšin), neziskovky a pár hloupých naivků, kteří se nechají vodit na porážku jako nějaké loutky….

Ono se nemusíme dívat až do dalekého Ruska, nebo na Ukrajinu… Vždyť něco podobného se nedávno událo na Slovensku s podivnou vraždou „nadějného novináře“ Kuciaka a jeho partnerky. Kuciak jako by vypadl z role v seriálu Spáči. Nejprve tento 26 letý slovenský mladík „spoluodhalí „ významný mezinárodní skandál tzv. Panama papers, aby byl následně zavražděn a použit jako záminka ke svržení demokraticky zvolené vlády. Přesně podle hesla „posloužil nám jako živý, poslouží ještě lépe jako mrtvý“… je tedy zjevné, že za jeho podivnou vraždou asi stojí tamější (slovenské ze zahraničí řízené) pravdoláskařské kruhy (byt k provedení použily své kontakty ve slovenském podsvětí). Nebo několik pokusů o svržení vlády u nás. (Nečas a teď Babiš) Ty také nesou stejný rukopis, jen problém na Slovensku a zde je, že zdejší služebníci „liberální demokracie“ jsou prostě pátá liga, která ani nedokáže pořádně splnit úkoly svých zahraničních pánů a tak jim pak dokáží lidé jako Fico, či Zeman (který podporuje i Babiše)  vzdorovat…

Další pokus nás ale čeká v listopadu při výročí pádu socialismu. Vidíme, že přípravy běží plným proudem, jsou aktivovány i staré provařené kádry Vondra (ODS), Bursík (Zelení) a mediální dělostřelecká příprava již také začala.

Každopádně si udělejte čas a na seriál Spáči se podívejte, budete pak mnohem lépe rozumět tomu, co se kolem nás děje…!

Vážení čtenáři a přátelé svobody, FB nám opět zablokoval účet (naposledy to bylo před volbami Prague pride). Pokus s tímto textem souhlasíte, můžete ho prosím sdílet dál. Stejně nakonec společně zvítězíme a tyhle nepřátele svobody a totalitáře porazíme, ale potřebujeme nyní Vaši pomoc. Děkujeme předem! Vaše Redakce www.ceskavec.com


Sdílet