Belgický mladík (15) surově zbit gangem uprchlíků, skončil v nemocnici

Sdílet

Belgický mladík Lennert Bastiaensen (15 ) byl o víkendu v Antwerpách surově zbit gangem mladých imigrantů, které vedl jakýsi Namzi. Agresivní imigranti ho surově napadli, když si chtěl koupit hranolky.

Podle výpovědi napadeného, měl s povedeným Hamzim jakýsi incident již před 3 roky (to mu bylo 12), kdy ho Hamzi a jeho kumpáni opakovaně byli. Podle všeho proto, že jim odmítl dávat peníze a značkové oblečení. To je obvyklý jev na západoevropských základních školách. Kdy děti uprchlíků terorizují děti původních bílých obyvatel, které jim musí dávat peníze, oblečení a jídlo. Vedení školy obvykle situaci neřeší, aby se jednak vyhnulo obvinění z rasismu, xenofobie, či antisemitismu a neonacismu a pak , aby nepřišlo o prémie, jako „vzorná antirasistická škola“. Policie zatím útočníky nedokázala zadržet a proto se rodiče mladíka obrátili na veřejnost s žádostí o pomoc.

To je jev, který začíná pozorovat i stále větší procento českých rodičů, kdy jejich imigrantští spolužáci (většinou Vietnamci) působí jako typaři pro rodinné drogové gangy a vodí jim potenciální oběti do večerek a bister. S přibývajícím počtem malých černochů a muslimů, který nastává v posledních letech, lze očekávat i vznik mladých muslimských gangů, které začnou terorizovat své české spolužáky. I u nás vidíme nezájem úřadů situaci řešit.

Š. Pávek


Sdílet

One Reply to “Belgický mladík (15) surově zbit gangem uprchlíků, skončil v nemocnici”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *