V Německu chtějí odhalovat rasismus odezíráním ze rtů

Sdílet

Proti rasističtí aktivisté v Německu neodpočívají ani po prázdninách. Třeba odezíračka ze rtů a bloggerka Julia Probst požaduje v rámci boje proti rasismu na fotbalových stadionech nasadit techniku odezírání ze rtů. Podle ní je potřeba rasismu na stadionech ukázat červenou kartu.

Podobná opatření již existují na stadionech ve Velké Británii a Španělsku. Jsou to jistě revoluční postupy a zasluhují studium ze stran českých úřadů. Jen je potřeba jít dál. nelze spoléhat pouze na odezírání ze rtů, je potřeba číst i myšlenky!

Nebude proto překvapením, když i český ministr vnitra Hamáček (ČSSD) připraví ve spolupráci s neziskovkami a jejich vedením podobná opatření v rámci boje proti zločinům myšlení zvané „předsudečná nenávist“. Zapojit by se mohl i pražský primátor Hřib (piráti) a starosta Prahy 6 Kolář (TOP09) – ideovou výbavu a poslušnost globálním „elitám“ mají dostatečnou.

A. Fišer

Vážení čtenáři a přátelé svobody, FB nám opět zablokoval účet (naposledy po sérii článků o LGBT++P komunitě a jejich propagandě a prudkém nárůstu počtu nakažených pohlavními chorobami ). Pokus s tímto textem souhlasíte, můžete ho prosím sdílet dál nejenom na VK, ale i všude jinde?! Stejně nakonec společně zvítězíme a tyhle nepřátele svobody a totalitáře porazíme, ale potřebujeme nyní Vaši pomoc. Děkujeme předem! Vaše Redakce www.ceskavec.com


Sdílet

3 Replies to “V Německu chtějí odhalovat rasismus odezíráním ze rtů

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *