Dva malí uprchlíci (12) terorizují celou školu. Dívkám osahávají genitálie, chlapcům přetahují plastové sáčky přes hlavu a škrtí je. Vedení školy a policie odmítá situaci řešit

Sdílet

Dva mladí uprchlíci ze Sýrie Jalil a Kamal (oba 12 let) se rozhodli začlenit do německé společnosti po svém. Hned po svém příchodu do Německa ze Sýrie, odkud prý prchali před strašlivou válkou, začali terorizovat své německé spolužáky. Běžně osahají prsa německých dívek, sahají jim na genitálie a nadávají do „kurev“. Německé chlapce zase škrtí, nebo jim přetahují platové sáčky přes hlavu a chtějí je udusit. To vše se odehrává na základní škole ve východoněmeckém Gubenu. Rodiče německých dětí začínají být zoufalí, jejich oznámení na policie byla vždy okamžitě odložena, jejich opakované stížnosti u vedení školy vždy skončí v koši a vedení školy odmítá jakékoliv návrhy řešení a ještě rodiče poučuje o nutné toleranci k chudákům uprchlíkům. Škola je prý zapojena do projektu „proti rasismu“ a ředitel nechce asi přijít o prémie a práci.

Německé školy jsou oficiálně zapojené do boje proti údajnému rasismu a tak vedení odmítá násilí malých uprchlíků řešit

Rodiče se bojí vzít situaci do svých rukou, například ráznou domluvou rodičům agresivních uprchlíků, protože jejich rodiny je v agresivním chování vůči „nevěřícím“ zjevně podporují. Stejně tak je smutné, že se ve škole nenajde pár zdatných německých chlapců a nevyřídí si to s agresivními uprchlíky ručně, ale to by byl okamžitě rasismus, xenofobie a antisemitismus a asi by chlapcům hrozila polepšovna a odebrání od rodin.

Guben je městečko na německo-polské hranici a má asi 17 tisíc obyvatel, prostě takový trochu menší Mělník a před rokem 2015 tu nežili téměř žádní imigranti. To se ale změnilo po roce 2014, kdy bylo do města přiděleno asi 1200 „syrských lékařů a vědců“ z celé muslimské Afriky a Asie. Německo se rozpadá doslova před očima a islamizace postupuje kvapem vpřed.

Budeme čekat, až podobná situace nastane i u nás? Již dne jsou v Praze školy, kde je v první třídě hned několik nečesky hovořících dětí imigrantů (Vietnamci, černoši, muslimové) a kvalita výuky jde prudce dolu, protože učitel musí ty nové žáky naučit nejdříve trochu česky. Náhoda? Ne, deedukace bílé rasy je přece cíl finanční globální oligarchie a jejich lokálních sluhů.

Sára Stein


Sdílet

8 Replies to “Dva malí uprchlíci (12) terorizují celou školu. Dívkám osahávají genitálie, chlapcům přetahují plastové sáčky přes hlavu a škrtí je. Vedení školy a policie odmítá situaci řešit

  1. Zde není pomoci. Vyšší moc na úřadech jde zjevně proti svým občanům . Pokud by ztloukl araby někdo z rodičů – je zle. Zatknou ho a ještě bude německá rodina čelit odvetě arabské komunity….Co tedy ? Je zde jedna medicína známá z našeho Těšínska. Pořád se jde domluvit v Gubenu s nějakými fotbalovými chuligány na polské straně města…Představit jim tváře mladých v Německu nepostižitelných syrských obohacovatelů. No a pak přijdou na řadu (Palki basebalowe polskich „kiboli“). Jde jen o to, aby je Poláci nezpracovali na kaši…Zoufalé situace se řeší krajními prostředky.

  2. Na ZDŠ jsme mali v triede tiež dvoch darebákov, ktorí niekoľkrát prepadli. Teda boli väčší aj silnejší. Správali si presne tak ako „chudáci“ z migrantskej rodiny. Mlátili spolužiakov a nedali pokoj ani dievčatám. Tak sme sa dohodli chlapci, že im dáme príučku. Najskôr sme chytili jedného na záchode. Dvaja mu skočili na nohy, ďalší do neho sotili, aby sme ho dostali na zem. Potom sme sa na neho zosypali a mlátili hlava nehlava. Takú istú nakladačku dostal aj druhý. Od tej doby si dievčatá nevšímali a spolužiaci mali od nich pokoj…To isté by mali zorganizovať spolužiaci v Nemecku.

    1. tak by to mělo přirozeně fungovat! I za našich mladých let jsme se s takovými vypořádali vlastními silami..

  3. Otázka: pročpak sypete do jednoho pytle muslimy, černochy a Vietnamce? Muslima těžko poznáte (není žlutý ani černý), ale budiž. Černoch bývá potomkem bílé matky a černého otce, takže cesky umí. Ale malí Vietnamci mluví česky překlad perfektně, jsou to 2-3. generace a začleňují se až na naprosté výjimky naprosto bezvadně. Že vám nevadí třeba Ukrajinci?

    1. zeptejte se někoho, kdo má děti na ZŠ 1 stupeň, jakou úroveň češtiny mají prvňáci Vietnamci! Většinou žádnou, protože rodiče nemluví skoro vůbec česky, nemají žádné české kamarády….

  4. tam je problém v obvinění z rasismu, z útoků motivovaných rasismem. Pak mohou přijít sankce, a to drsné, i vězení. Vy jste tenhle problém tehdy neměli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *