Uprchlíci sem, Švédové ven. Švédská města krachují, protože nikdo neplatí místní daně

Sdílet

Švédská města, která přijala nejvíce uprchlíků, začínají krachovat. Důvod je odchod původních Švédů, kteří na rozdíl od uprchlíků pracují a platí tam místní daně.

Městečko Filipstad ve středním Švédsku přijalo mnoho uprchlíků, díky dramatickému nárůstu kriminality, ale následně došlo k odstěhování původního bílého obyvatelstva. Sice došlo k multikulturnímu rozvoji a obohacení, ale nebyl již nikdo, kdo by to platil. Uprchlíci totiž ze zásady nepracují a žijí ze štědrých sociálních dávek a tím pádem neplatí ani místní daň z příjmu.
Místní úřady začínají bít na poplach. Místní úředník Claes Hultgren to okomentoval, že mnozí uprchlíci jsou negramotní a nemají žádné odborné dovednosti a tak končí na dávkách. Podobná situace je ale v mnoha dalších městech po celém Švédsku.

Jan Veselý

Vážení čtenáři a přátelé svobody, FB nám opět zablokoval účet (naposledy po sérii článků o LGBT++P komunitě a jejich propagandě a prudkém nárůstu počtu nakažených pohlavními chorobami ). Pokus s tímto textem souhlasíte, můžete ho prosím sdílet dál nejenom na VK, ale i všude jinde?! Stejně nakonec společně zvítězíme a tyhle nepřátele svobody a totalitáře porazíme, ale potřebujeme nyní Vaši pomoc. Děkujeme předemVaše Redakce www.ceskavec.com


Sdílet

One Reply to “Uprchlíci sem, Švédové ven. Švédská města krachují, protože nikdo neplatí místní daně”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *