Muslimský imám odsouzen, nazval Židy potomky opic a prasat

Sdílet

Muslimský imám ze švédského města Helsingborg byl odsouzen k pokutě a podmíněnému trestu, protože během svého kázání nazval Židy potomky opic a prasat.

Imám se bránil tím, že měl na mysli stát Izrael, nikoliv obecně Židy. Soud ale na podobnou obhajobu nebral zřetel a odsoudil ho k pokutě 3000 švédských korun (asi 310 USD) a k podmíněnému trestu odnětí svobody se zkušební dobou 2 roky.

Díky prudkému nárůstu počtu muslimů ve Švédsku se stal antisemitismus zcela běžným jeven a Židům je vyhrožováno smrtí a jsou muslimy často uráženi na ulici.

Případ je zajímavý ještě ze dvou aspektů. Ačkoliv jsou Židé hlavní obětí muslimského antisemitismu ze strany imigrantů, tak se přesto stále nejde mnoho z nich, kteří imigraci schvalují a aktivně podporují.

Bylo by zajímavé sledovat, zda by soud rozhodl stejně nekompromisně, kdyby imám urážel bílé Švédy. Zde se lze spíše domnívat, že by se v tomto případě těšil onen imám „svobodě slova“ a nic by se mu nestalo.

David Kraus

Vážení čtenáři a přátelé svobody, FB nám opět zablokoval účet (naposledy po sérii článků o LGBT++P komunitě a jejich propagandě a prudkém nárůstu počtu nakažených pohlavními chorobami ). Pokus s tímto textem souhlasíte, můžete ho prosím sdílet dál nejenom na VK, ale i všude jinde?! Stejně nakonec společně zvítězíme a tyhle nepřátele svobody a totalitáře porazíme, ale potřebujeme nyní Vaši pomoc. Děkujeme předemVaše Redakce www.ceskavec.com


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *