Bavorští policisté nesmí nazývat žebrající cikánské bandy „Romové“ – prý jde o diskriminaci

Sdílet

Vedení bavorské policie se rozhodlo vyrazit do boje proti předsudečné nenávisti ve svých řadách. Bavorští policisté proto nyní nebudou kapsářské cikánské bandy a cikánské žebrácké klany nazývat dříve politicky schválenými terminy Sinti a Roma, dokonce ani „mobilní etnická menšina“.

Cílem je zamezit rasové diskriminaci a předsudečné nenávisti.

Vedení bavorské policie si je prý rovněž vědomé historické odpovědnosti, kterou má vůči menšinám.

Zda to rovněž povede ke snížení bující cikánské kriminality, páchané především cikánskými bandami z Rumunska, Bulharska, Slovenska, Balkánu a od nás, zůstává otázkou. Z našich domácích zkušeností, ale žádný pozitivní efekt asi Němci očekávat nemohou.

Rostoucí kriminalita etnických menšin začíná v Německu vyvolávat značné napětí mezi původními obyvateli na jedné straně a menšinami a úřady na straně druhé. Německům se přestává líbit nejenom masivní kriminalita, ale i přesměrování většiny sociální pomoci ve prospěch imigrantů a menšin.

Je nutno připomenout, že za politickou korektností nestojí primárně místní vlády, neziskovky a aktivisté. To jsou jenom podřízené nástroje rozvratu. To je práce nadnárodní finanční oligarchie tedy lidí jako Soros, Goldsmith, Rothschild, Baruch apod.

A. Fišer

Vážení čtenáři a přátelé svobody, FB nám opět zablokoval účet (naposledy po sérii článků o LGBT++P komunitě a prudkém nárůstu počtu nakažených pohlavními chorobami ). Pokus s tímto textem souhlasíte, můžete ho prosím sdílet dál nejenom na VK, ale i všude jinde?! Stejně nakonec společně zvítězíme a tyhle nepřátele svobody a totalitáře porazíme, ale potřebujeme nyní Vaši pomoc. Děkujeme předem! Vaše Redakce www.ceskavec.com


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *