Evangelická církev začne vozit uprchlíky z Afriky svou vlastní lodí. Lodě neziskovek jí už nestačí

Sdílet

Německé evangelické církvi (EKD) nestačí imigranti dovezení do Evropy loděmi neziskovek a rozhodla se vyslat své vlastní plavidlo. To bude ve spolupráci s neziskovou Sea Watch, která poskytne odbornou pomoc, vyzvedávat uprchlíky v Africe a převážet je do Evropy (pravděpodobně Itálie, která plánuje opět otevřít přístavy pro dovoz uprchlíků). Podle předsedy rady EKD Heinrich Bedford-Strohma „nemá nouze národnost“ a proto se církev rozhodla vyslat vlastní plavidlo. Aktuálně operuje ve Středomoří 10 neziskovkářských lodí, které bez přestávky převážejí uprchlíky do Evropy.

Spolupráci přislíbil i starosta města Postupim Schubert (Soc.dem), který potvrdil, že jeho město všechny dovezené uprchlíky přijme. Korunu tomu nasadil zástupce neziskovky Seebrücke, Tareq Alaows (zajímavé německé jméno, že), podle něj musí mít všichni lidé svobodu pohybu a bezpečí, aby se legálně dostali do Evropy.

Chce ještě někdo další důkaz, že dočasně pozastavená řízená imigrace do Evropy se opět rozjíždí?!

Hlavní nezodpovězenou otázkou zůstává, kdo je skutečným viníkem tzv. imigrantské krize. Neziskovky ani oficiální politici to nejsou. To jsou pouze nástroje rozvratu.

Aron G.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *