Španělsko vyslalo válečnou loď vyzvednout uprchlíky z nelidské Itálie a převézt je do multikulturního Španělska

Sdílet

Španělská proimigrantská vláda se rozhodla udělat oficiální politické gesto a vyslala válečnou loď Auduz k italskému ostrovu Lampedusa. Cílem bylo vyzvednout uprchlíky, které odmítala přijmout italská vláda a oni museli na své neziskovkářské lodi kotvit před přístavem. Než však válečná loď stačila do italských vod dorazit, bylo uprchlíkům dovoleno se v Itálii vylodit. Španělská vláda ale nezahálela a vyčkala až uprchlíky budou převážet na Sicílii a 15 si jich převzala a slavnostně je odvezla do své země.

Je vidět, že španělská vláda má zajímavé priority. Země je dosud v hluboké ekonomické krizi s vysokou nezaměstnaností a vysokou imigrantskou kriminalitou. Vláda ale přesto nepovažuje za prioritu španělské občany, ale uprchlíky z Afriky. Kdo jí (vládu) asi skutečně řídí? Španělé to podle všeho nejsou!

Ale neradujme se, nová italská vláda opět chce otevřít přístavy pro neziskovky vozící imigranty z Afriky. Masová imigrace byla před časem pozastavena nikoliv zastavena, nyní se rozjíždí znovu! Vezměte to na vědomí a jednejte podle toho!

Jan Veselý

Vážení čtenáři a přátelé svobody, FB nám opět zablokoval účet (naposledy po sérii článků o LGBT++P komunitě a prudkém nárůstu počtu nakažených pohlavními chorobami ). Pokus s tímto textem souhlasíte, můžete ho prosím sdílet dál nejenom na VK, ale i všude jinde?! Stejně nakonec společně zvítězíme a tyhle nepřátele svobody a totalitáře porazíme, ale potřebujeme nyní Vaši pomoc. Děkujeme předem! Vaše Redakce www.ceskavec.com


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *