Počet imigrantských „neziskovek“ vás ohromí! Znáte Centrum pro integraci cizinců? 70% jde na mzdy

Sdílet

Člověku se z počtu neziskovek, které podporují imigraci a usazování imigrantů v CR, musí zatočit hlava. jeden aby se v nich vůbec vyznal. Centrum pro migraci, Multikulturní centrum Praha, Centrum pro pomoc uprchlíkům, Centrum pro integraci cizinců, META… ten výčet začíná pěkně bobtnat a všude tečou miliony, nebo rovnou desítky milionů ročně grantů, dotací. Vše pěkně z peněz daňových poplatníků, tady Čechů, kteří tu žádné imigranty nechtějí (snad s výjimkou těch bílých jako Ukrajinci, Němci, atd – Slováky mezi imigranty neřadím). Dnes se proto společně podíváme na další povedenou neziskovku: Centrum pro integraci cizinců.

To si podle oficiálních stránek klade za cíl. Udělat z cizinců české spoluobčany! Ne to není žert, ale oficiální stanovissko této „neziskovky“. Dále si klade za cíl.

  • Napomáhat imigrantům v procesu integrace do české společnosti prostřednictvím sociálních služeb, vzdělávacích i dalších aktivit, a tyto služby rozvíjet v souladu s potřebami imigrantů.
  • Ovlivňovat celkové společenské a legislativní prostředí tak, aby bylo pro imigranty přístupnější, spravedlivější a více podporovalo jejich společenskou participaci a integraci.

Momentálně má tahle neziskovka podle svých stránek 27 zaměstnanců! Vede ho jakýsi L. Wimmer.

Kdo „neziskovku“ financuje?

Jako obvykle se jedná o peníze z ministerstev (MVCR. MSTS), pak obcí , kde jako obvykle nemůže chybět hlavní město Praha, dále Praha 12 a opět Praha 3 (tamější koalice TOP 09 a ODS podporovala snad všechny multikulti projekty po celé Praze) ale třeba i města Kolín, Kladno , chybět nemůže ani EU a některé nadnárodní korporace (Ebay).

Na co peníze spotřebovávají?

Celkem měla neziskovka v roce 2017 výdaje 12,548 mil Kč a na mzdy šlo 8,743 mil. Tedy 69,7 %! Ach jo, chtělo by se říci, vždyť je to zas jenom obyčejný kšeft a žádný idealismus. Jenže zkuste nějakému etno neziskovkáří řict, že charita se dělá zadarmo a ve volném čase… ten na vás bude nechápavě koukat a ještě vás nejspíš nahlásí nějaké ideové policii!

Nikdy jste o téhle „neziskovce“ neslyšeli? Ale dotujete jí 11 mil kč ročně

Začíná být skoro děsivé, kolik vlastně podobných neziskovek u nás působí! A hlavně pro koho tu jsou. Vždyť tu přece oficiálně žádní imigranti nejsou a nebo jsou?!

J. Krejčík

Vážení čtenáři a přátelé svobody, FB nám opět zablokoval účet (naposledy to bylo před Prague Pride). Pokus s tímto textem souhlasíte, můžete ho prosím sdílet dál. Stejně nakonec společně zvítězíme a tyhle nepřátele svobody a totalitáře porazíme, ale potřebujeme nyní Vaši pomoc. Děkujeme předem! Vaše Redakce www.ceskavec.com


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *