Německo. Židovský funkcionář si stěžuje na svobodu slova a požaduje její další omezení

Sdílet

Bývalý místopředseda Centrální židovské rady v Německu, novinář a právník Michel Friedman si v rozhovoru pro německou stanici Rundfunk posteskl, že “ svoboda projevu je sice jedna z nejlepších věcí, ale prý nemůže stát samostatně...a proto prý jsou potřeba zákony proti nenávisti apod. Podle jeho názoru je nejvyšší čas pro další zpřísnění těchto omezujících zákonů a další omezení svobody slova. Také ho velmi rozkatilo, že údajně antisemitská a rasistická AfD je hlavní opoziční stranou.

Zajímalo by mě, zda se se to omezení svobody slova vztahuje i na příslušníky vyvolených menšin – barevné imigranty, muslimy, LGBT++P individua a hlavně Židy. Nebo to bude jako dosud platit pouze pro etnické Němce? Když urazí muslim, homosexuál, Žid etnického Němce, tak je to vždy svoboda slova. Naopak je to vždy zločin z nenávisti. To vidíme i nás. Kdy ministerstvo vnitra a policie pod vedením islamofila (al) Hamacka z CSSD tvrdě potírá neškodné výroky na internetu, ale vysoká zločinnost vyvolených menšin ho zjevně nezajímá a dokonce záměrně snižuje váhu této zločinnosti. Ale není sám, například pražský primátor Hřib (Piráti) zase prý nikdy neslyšel o prodeji drog v centru Prahy od Arabů, černochů a Vietnamců. Přitom oni je prodávají doslova na rohu budovy, kde primátor sedí.

Podobně absurdní je i česká ústava, tak sice svobodu projevu zaručuje, ale vedle toho existuje hned několik zákonů nižší právní síly, které jí omezují. I u nás vystupují aktivisté z řad menšin požadující další omezení svobody slova a projevu. Namátkou jmenujme třeba bratry Bangy a další aktivisty z cikánské neziskovky Romea.cz, či Kláru Kalibovou z neziskovky in lusticia a mnozí další.

Stejně podivná je skutečnost, že v době masivního nárůstu anti semických útoků ze strany imigrantů v Anglii, Francii, Německu atd., se najde mnoho Židů, kteří imigraci stále aktivně podporují a vystupují proti jejím odpůrcům.

A. Fišer


Sdílet

2 Replies to “Německo. Židovský funkcionář si stěžuje na svobodu slova a požaduje její další omezení

  1. Tomu říkám upřímnost od toho pravého 🙁 to samé se děje i u nás, i zde omezují svobodu vyvolené menšiny 🙁

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *