Německo. Údajně nezletilý uprchlík (14 let) znásilnil na veřejné plovárně mladičkou německou dívku (13)

Sdílet

Vyrazit v Německu na veřejnou plovárnu, nebo do bazénu dnes může být život nebezpečné. Naposledy se o tom přesvědčila mláda dívka (13 let) v Mnichově. Mladý uprchlík z Iráku (údajně mu je 14 let!) jí zavlekl do převlékací kabinky, kde jí znásilnil. Než uprchl, tak jí ještě zbil a pohrozil smrtí, pokud znásilnění ohlásí na policii. Místní správce ale zaslechl pláč znásilněné a zavolal policii. Ta uprchlíka zadržela a ten překvapivě sedí ve vyšetřovací vazbě. Policie rovněž nyní bude zkoumat, jaký je skutečný věk uprchlíka, který má podle všeho na svědomí již pěknou řádku dalších trestných činů.

Tomáš M.

Vážení čtenáři a přátelé svobody, FB nám opět zablokoval účet (naposledy to bylo před Prague Pride). Pokus s tímto textem souhlasíte, můžete ho prosím sdílet dál. Stejně nakonec společně zvítězíme a tyhle nepřátele svobody a totalitáře porazíme, ale potřebujeme nyní Vaši pomoc. Děkujeme předem! Vaše Redakce www.ceskavec.com


Sdílet

2 Replies to “Německo. Údajně nezletilý uprchlík (14 let) znásilnil na veřejné plovárně mladičkou německou dívku (13)

  1. Vážení tvorcovia Českej veci! Dám vám dobrú radu – radšej si zriaďte účet na vk.com a už nikdy nie na Facebooku! Váš verný čitateľ zo Slovenska.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *