Na jednoho „nezletilého“ uprchlíka vydají německé úřady 41 krát víc peněz než na mladého Němce

Sdílet

Podle informací zemské vlády v Hesensku stojí německé daňové poplatníky každý „nezletilý“ uprchlík bez doprovodu 101.515 EUR (ca 2,6 mil kč) ročně! To je 41 krát víc než německé úřady vydají na stejně starého bílého Němce. Navíc není vůbec jasné kolik těch nezletilých uprchlíků je skutečně nezletilých. Ve většině případů se totiž na základě pozdějších lékařských testů ukázalo, že oni nezletilí uprchlíci byli ve skutečnosti mnohem starší. Jenže německé úřady musí věřit údajům, které dotyčný uprchlík sám poskytne a nemají právo si je ověřovat, pokud nespáchá nějaký trestný čin.

Podobné informace nám stále více zapadají do mozaiky, kdy globální elity dávají najevo, že projekt Německo bez Němců je reálná perspektiva. Ostatně úplně stejný formát vidíme na Ukrajině, kdy tamější neukrajinskými menšinami ovládaná media začínají pomalu formovat informační pole ve stylu „Ukrajinci nebyli původní obyvatelstvo Ukrajiny“. Kdy druhým krokem pravděpodobně bude znovu uvedení chazarské říše zpět do oficiální historie jako právoplatného dědice dnešní Ukrajiny.

Jan Veselý

Vážení čtenáři a přátelé svobody, FB nám opět zablokoval účet (naposledy to bylo před Prague Pride). Pokus s tímto textem souhlasíte, můžete ho prosím sdílet dál. Stejně nakonec společně zvítězíme a tyhle nepřátele svobody a totalitáře porazíme, ale potřebujeme nyní Vaši pomoc. Děkujeme předem! Vaše Redakce www.ceskavec.com


Sdílet

One Reply to “Na jednoho „nezletilého“ uprchlíka vydají německé úřady 41 krát víc peněz než na mladého Němce”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *