Jde homolobby o „manželství“, nebo o legální přístup k dětem? „Homomanželstvím“ za vyšší produktivitu práce

Sdílet

Kampaň homolobby a jejich nadnárodních mecenášů, snažící se uzákonit „manželství“ pro osoby stejného pohlaví a adopce dětí, jde do finále. Jedním z projevů agresivní lobbistické agendy byl otevřený dopis ředitelů několika nadnárodních korporací premiéru Babišovi, ve kterém požadují uzákonění práva homosexuálů na manželství a adopce a otevřenou podporu homoagendy. Nadnárodní korporace mimo jiné argumentují, že prý se „údajně zvýší produktivita práce“. To by mě opravdu zajímalo jak? Jak se zvýšila produktivita práce podporou homoagendy třeba v americké bance Citibank (signatář dopisu a sponzor letošní Prague pride), která v novodobých poválečných dobách dvakrát málem zbankrotovala (naposledy v roce 2008, kdy homoagenda v USAjiž zuřila plnou silou) a musela být zachraňována státem a daňovými poplatníky (těmi heterosexuálními) a před časem musela kvůli mnohaletému špatnému hospodaření prodat část české pobočky (retail bank). Ale o tom třeba někdy jindy.

Stejně tak někdy jindy pohovoříme o tom, co vede velvyslanectví zemí Albánie, Dánska, Finska, Francie, Izraele, Kypru, Mexika, Nizozemska, Rakouska, Řecka, Británie, Španělska, Švédska, Švýcarska, USA a Kanady aktivně podprovat LGBT++P agendu v CR. Jaký k tomu má důvod třeba muslimská Albánie, nebo židovský Izrael, či katolické Mexiko? S podobnými spojenci snad nepotřebujeme ani žádné nepřátele.

Dnes si položme otázku, o co skutečně LGBT++P osobám jde? Ze zveřejněných čísel je patrné, že homosexuálové a lesby o nějakou formalizaci svých svazků nestojí. Jejich obvyklý (vysoce promiskuitní) životní styl to přímo vylučuje. Jde jim tedy o rozvrat západní společnosti a tradiční rodiny? Ne, o to jde jejich nadnárodním mecenášům, ale běžný LGBT++P jedinec pravděpodobně takové úmysly nemá a je jen nevědomou loutkou v rukách globalistů. Proč se tedy nechali tito duševně nešťastní lidé zatáhnout do špinavé hry svých globalistických sponzorů? Co jim za to globalisté slíbili?

Odpověd se podle všeho nalézá právě v tom druhém (ale ne tolik propagovaném) požadavku homolobby. Tím je právo na adopci dětí. Homosexuální pár jak známo sám děti počít nemůže. (Pokud je mi známo, tak v lidských dějinách ještě k početí análním sexem nikdy nedošlo) Současně je mezi homosexuály vysoce nad proporční počet pedofilů. Podle statistik je více než 40 % všech pedofilních znásilnění spácháno právě homosexuály. Když uvážíme, že podle oficiálních údajů je ve společnosti pouze 2% procenta homosexuálů. (Ve skutečnosti pouze kolem 1 %, protože počet homosexuálů se uměle navýšil, aby se mohlo argumentovat, že je to „běžná“ úchylka) Pak vidíme, že mezi homosexuály je tendence k páchání pedofilie mnohonásobně vyšší než u normální společnosti! Jenže pedofilie je zatím u nás přísně trestána. Sice již probíhají debaty „odborníků“, že by se měla pedofilie dekriminalizovat, protože i pedofilové i malé děti přece mají „právo na plnohodnotný sexuální život“. Jenže to zatím naráží na rozhodný odpor veřejnosti. Ta si plně uvědomuje, že aby mohli homosexuálové nějaké děti adoptovat, tak se budou muset někomu nejprve vzít. Na začátku se to možná zdůvodní, že se děti odebírají ze sociálně slabých rodin a děti se tedy „budou mít materiálně lépe“, ale časem to nejspíš nebude stačit. Potom dojte na děti z normálních rodin, žádné jiné děti totiž k dispozici nejsou. Jenže to se bude muset dít násilím, protože normální lidé si vzít děti dobrovolně nenechají, vždyť je to smysl jejich života. Na tento typ represe ještě neuzrála doba a současně si organizátoři rozvratu (globalisté) uvědomují, že homosexuálové aktivisté nebudou chtít čekat třeba dalších 20-30 let. Oni chtějí odměnu za své služby hned!

Dáte tomuhle „manželskému“ páru vaše děti?

Proto je jako mezi stupeň naplánovaná právě adopce. Tím se legálně předají děti homosexuálům a nikdo si pak nedovolí poukázat na jejich případné zneužívání. To by byla „homofobie“ a na tu máme paragrafy a poslušné trestní soudy.

Že je to nereálný scénář? Ale jděte, na Západě je již realizován a k legalizaci pedofilii se pozitivně veřejně vyslovují i akademičtí činovníci a aktivisté a pedofilové mají podporu v mediích a brzy je jistě začnou podporovat veřejně i velké korporace a tamější politické elity. Stejně jako je tam realizováno odebírání dětí a jejich adopce do homo „rodin“, kde nikdo neví, co se s adoptovanými dětmi vlastně děje.

Proto by měl být každý, kdo bud děti má a nebo je měl, či plánuje mít, být zcela rozhodně proti homomanželství a adopcím pro homosexuály. Jde totiž právě o budoucnost těch děti!

M. Finger


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *