Domov důchodců vyvěsil gay pride vlajku. Vedení tím prý chtělo vyzvat seniory ke „coming outu“

Sdílet

Domov důchodců ve švédském Gothenburg nemohl zůstat v prosazování LGBT++P agendy pozadu a jeho vedení na základě podnětu od městské rady aktivisticky vyvěsilo duhovou vlajku – symbol LGBT++P hnutí. Vedení se přirozeně neptalo v domě žijících seniorů, zda s tím souhlasí.

Někteří z nich si dokonce mysleli, že se jedná o narozeninovou oslavu. Méně pochopení měli ale někteří příbuzní seniorů a šli si stěžovat vedení domu. To je informovalo, že chtělo tímto aktem oslavit diverzitu ve městě a rovněž připomnělo, že možná mezi osazenstvem domu žije nějaká skrytá LGBT++P osoba a tento akt by jí mohl inspirovat k veřejnému „coming outu“ (přiznání se k homosexualitě/transsexualitě, lesbismu atd.). Zda se tak na konce stalo, bohužel nevíme. Jisté je, že LGBT++P propaganda se stala ve Švédsku oficiální vládní doktrínou a duhové pochody oslavuje například švédská armáda a policie a účast státních zaměstnanců a některých firem se kontroluje jako kdysi účast v prvomájových pochodech za komunistů.

A. Fišer


Sdílet

2 Replies to “Domov důchodců vyvěsil gay pride vlajku. Vedení tím prý chtělo vyzvat seniory ke „coming outu“

  1. Chudáci důchodci aby se báli sehnout pro tužku :))) Jakub Janda z evropskych hodnot by tam mel vyrazit na prednasku :))))

  2. Chudáci důchodci aby se báli sehnout pro tužku :))) Jakub Janda z evropskych hodnot by tam mel vyrazit na prednasku :)))) nebo tam vyrazí mladý Stropnický ?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *