„Africké drogové dealery musíme integrovat, ne trestat“, zní od Zelených z Německa

Sdílet

Nový koncept boje proti drogám a africkým drogovým dealerům se rozhodla prosadit starostka berlínské čtvrti  Friedrichshain-Kreuzberg, Monika Herrmann (Zelení). Podle jejího názoru není správné africké drogové dealery vyhánět z místního parku, kde prodávají drogy, nýbrž je potřeba je integrovat do společnosti lidí, kteří do parku chodí. Prý k tomu napomůže funkce nových „parkových běžců“ (pochůzkářů), kteří prý na integraci dohlédnou.

Jednoznačně proti se ale postavili zástupci policejních odborů. Není jim prý jasné, jak chtějí politici integrovat společně africké drogové dealery a vedle si hrající matky s dětmi. Také poukazují na skutečnost, že podobný experiment v jiné části Berlína dopadl tak, že se onen „parkový běžec“ sám zapojil do drogových obchodů. Policisté naopak doporučují zvýšit postihy a odsun problematických imigrantů ze země.

To se zdá být totiž jediná skutečně účinná forma boje proti drogám. Jak nám před časem řekl jistý policista z oboru, odsun černochů, Arabů, Albánců, Turků a především Vietnamců z CR by de facto zničil drogový business na dalších několik let a hlavně by zabránil dalšímu masivnímu nárůstu mladých českých narkomanů. Ti jsou vystaveni agresivnímu drogovému marketingu ve večerkách, bistrech a kebabárnách. To ale „české“ politiky zjevně nezajímá. Ti mají hlavní starost o blahobyt těchto problematických menšin a boj proti „předsudečné nenávisti“ a zločinům myšlení. Již dnes se v CR mluví a ca 100 000 plně závislých narkomanech a dalších 125 000 se zvýšeným rizikem a toto číslo se každých 10 let zdvojnásobí. Skoro to vyvolává dojem, že globalistickým pánům našeho politického establishmentu to plně vyhovuje.

Aron G.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *