Kousíček od českých hranic. Uprchlík „king adoba“ má na krku 60 obvinění a stále se ho nedaří vyhostit. Kdy vyrazí k nám?

Sdílet

Uprchlicí si již léta dělají z německých úřadů srandu a německý stát pomalu ale jistě směřuje k plné anarchii. Jako příklad nám může posloužit nedávný případ z Bautzenu v Sasku (zhruba 10 km od českých hranic!). Uprchlík jménem Mohamed Youssef (sám se přezdívá king adoba – král pobyt) přišel do Německa z Lýbie v roce 2014, přes Itálii a Švýcarsko a v Německu si zažádal o asyl. ten mu byl ale v roce 2016 zamítnut z důvodu, že se veškeré informace o svém útěku z Libye prostě vymyslel (jako naprostá většina uprchlíků od roku 2014) a měl tedy být vyhoštěn z Německa. To ale uprchlíka rozzuřilo a vhrnul se na dráhu násilníka. K dnešnímu dni má na svém kontě 60 (slovy šedesát) obvinění ze strany policie(státního zástupce. Mezi nimi jsou krádeže, napadení, drogy, vloupání, násilné přepadení, obtěžování, násilí proti policii…. Jenže německým úřadům se ho nedaří dostat ze země. Městečko Bautzen, kde tento výtečník řádí nejčastěji, mu dokonce zakázalo na 3 měsíce pobyt. Ale z toho si uprchlík král adoba málo dělal a v Bautzenu žil a řádil klidně dál.

Jedno se ale tomuto „mladému adeptovi na lékaře, či vědce“ upřít nedá, věnuje se zjevně ve volných chvílích, kdy nepáchá trestnou činnost, studiu němčiny a zpěvu. Dokonce nazpíval německý klip na youtube (ke shlédnutí v článku zde) . Tak se zpívá „Polizei, hab ich kein Respekt vor euch, ich geb dir Fuck, Fuck, Fuck, Fuck! Ich bleibe hier in Deutschland.“ (policie, nemám k tobě žádný respekt, jebu tě , jebu tě, jebu tě , a zůstanu tady v Německu!) Uznejte, není to ukázka úspěšné integrace?!

My se ale musíme děsit, že by tohoto uprchlíka nakonec německá police přece jenom vyhostila, protože by si to mohl namířit k nám a víme, jak to posledně u Terezína dopadlo! (znásilnění 16 leté české dívky černým imigrantem vyhoštěným z Německa)

Jan Veselý


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *