Německá socdem. politička palestinského původu Sawsan Chebli udává týdně 20-30 Němců za „projevy nenávisti“ na sociálních sítích

Sdílet

Před časem jsem zde psali o berlínské státní sekretářce ze soc. dem Sawasn Chebli, jejíž otec nepracoval v Německu za desítky let ani jediný den a neuměl ani slovo německy, ale přesto byl prý plně integrován.

Dnes jsme se rozhodli čtenářům přiblížit, co vlastně má tato dáma v náplni práce. Zdá se, že její hlavní pracovní náplň je slídit na sociálních sítích a udávat etnické Němce za údajné „projevy nenávisti“. Každý týden je to 20-30 udání, to dělá měsíčně asi 110 osob. Kterým tato původem imigrantka může zcela zkazit život (vězení, vyhození z práce, nemožnost studia atd – asi znáte z komunismu).

U nás ještě máme tedy co dohánět. Zatím tu udávají lidi za „nenávist“ pouze profesinální „neziskovkáři – aktivisté“. Nicméně i u Liberálně demokratických politiků již podobné trendy vidíme, viz třeba vyhrožování předsedy CSSD a známého islamofila J. Hamáčka, či zombie politika TOP 09 Kalouska Čechům za jejich poznámky na internetu po tom podivném útoku na mešity v Christchurch na Novém Zealandu.

David Kraus

Vážení čtenáři a přátelé svobody, FB nám opět zablokoval účet (naposledy to bylo před volbami do EP). Pokus s tímto textem souhlasíte, můžete ho prosím sdílet dál. Stejně nakonec společně zvítězíme a tyhle nepřátele svobody a totalitáře porazíme, ale potřebujeme nyní Vaši pomoc. Děkujeme předem! Vaše Redakce www.ceskavec.com


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *