Německá policie si neví rady s tureckými spoluobčany. Žádá o pomoc turecký konsulát

Sdílet

Jede po dálnici a najednou zablokuje dálnici skupina vozidel. V nich vystoupí svatebčané a začnou se na zastavené dálnici fotografovat. Někteří muži vytáhnou pistole a začnou střílet do vzduchu. Po čase zase usednou do aut a odjedou pokračovat v oslavách. Tak vypadá typická turecká svatba v Německu. že mohli způsobit velmi vážnou dopravní nehodu turecké svatebčany přirozeně nezajímá.

Německá policie je bezradná a proto se obrátila devotním dopisem o pomoc turecký konzulát v Mnichově. V dopise z 25. dubna (na veřejnost pronikl až nyní!) Německá policie se totiž musí nejenom musí snažit udržovat veřejný pořádek a dodržování platných zákonů, ale i plout ve vodách politické korektnosti. Obvinění z rasismu a xenofobie nad policisty visí neustále jako hrozby problémů, či dokonce propuštění.

Je otázkou se ptát, kdo je vlastně dnes v Německu pánem. Německé úřady, nebo imigrantské klany?

A. Fišer

Vážení čtenáři a přátelé svobody, FB nám opět zablokoval účet (naposledy to bylo před volbami do EP). Pokus s tímto textem souhlasíte, můžete ho prosím sdílet dál. Stejně nakonec společně zvítězíme a tyhle nepřátele svobody a totalitáře porazíme, ale potřebujeme nyní Vaši pomoc. Děkujeme předem! Vaše Redakce www.ceskavec.com


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *