Marketeeři jdou do voleb. Nové „osobnosti pravdy a lásky“ mají jedno společné

Sdílet

Havlisté (stará pravda a láska) nemají lidi a situace je skutečně tak zoufalá, že se rozhodli lovit dokonce v pomocném personálu. Oni již nejenom plánují využívat tzv. „marketingové odporníky“ při přípravě voleb, ale oni je dokonce plánují nasadit do voleb jako své vůdčí kandidáty. Třeba jakýsi Martin Jaroš, který podle všeho je na tu roli poslední rok havlisty a jejich zahraničními pány systematicky připravován. (Různá veřejná vystoupení, rozhovory v mediích atd. atd.) Ten člověk vystupoval pavědu zvanou politologie, profesně byl pak u Bakaly jako novinář a následně dělal marketing v telekomunikacích. Nyní údajně žije v Kataru a odtud jezdí do CR řečnit na demonstrace „za pravdu a lásku“. Vedle toho horuje pro přijímání imigrantů, oslavuje „pěkné“ soužití s muslimy, bojuje za snižování vzdělání, horuje pro klimatickou agendu atd. Navíc nemá o politice a řízení žádné povědomí ani zkušenosti. To je zhruba asi tak, jako by jste řízení letadla předali vrátnému na letišti, který sám letadlo nikdy nepilotoval. Skoro to připomíná onu větu z komunistického seriálu, „politicky ti to myslí, budeš dělat ředitele“.

O čem to svědčí? Po všech těch neúspěšných pokusech s knížaty, vědci, umělci atd.  již havlisté neví, kde brát lidi. Prostě nemají kádry a žádný slušný člověk se s nimi již nechce zaplést a podporovat jejich agendu kolonie Západu s postupnou islamizací země…. Tak se upnuli (ve své obvyklé hlouposti) přímo k marketeerům, kteří jim do nedávna jen radili v marketingových kampaních…

Připomínají tonoucího, který se stébla chytá… a jejich myšlenkové pochody působí opravdu komicky. Například nevídaný volební úspěch Pirátu v posledních parlamentních volbách jednoznačně přiřknuli jistému J. Horákovi, který je údajný zázračný „marketingový odborník“. Vůbec jim přitom nepřišlo divné, že když onen zázračný marketeer Horák následně dělal kampaň pro prezidentského kandidáta havlistů (z ODS) Topolánka a získal zoufalá 3 procenta… Nikdo z nich si překvapivě nepoložil otázku, jak mohli uspět političtí diletanti jako Piráti a nikoliv matador Topolánek, když obě party měly neomezené zdroje a marketingové možnosti… (jestli to náhodou nebyl tím, kdo za Piráty a jejich úspěchem ve skutečnosti stojí – zahraniční globalisté a nikoliv taková, nebo maková volební kampaň…).

Nebude ale od věci pokud si tuhle grotesku trochu rozpitváme a trochu si celý proces popíšeme.

Kdo to vlastně oni marketéři jsou. Z 99 procent (čest výjimkám) se jedná o velmi zvláštní sortu lidí, která se rekrutuje z okruhu zahraničních reklamních agentur a marketingových oddělení nadnárodních korporací. Obvykle nemají žádné skutečné vzdělání (za něj autor nepovažuje jimi studované obory jako politologie, komunikace a podobné nesmysly – pokud si koupíte nějakou knihu o marketingu a přečtete si jí, tak budete vědět stejně jako oni), Jejich hlavní předností je umět prezentovat (sebe především). Obvykle vždy dokáží v power pointových prezentacích „vysvětlit“, že všechny případné úspěchy jsou jejich zásluha a neúspěchy vina někoho jiného (Například prodejního oddělení, výroby, či hloupost spotřebitele atd). Dále se vyznačují velkorysostí ke svěřeným prostředkům, nicméně o své vlastní prebendy či kick backy (dodavatelé totiž musí platit za to, že jim přidělili nějakou dodávku) se budou bít až do roztrhání těla. Všichni mají ty správné politicky korektní názory, proto budou vítat imigranty (pardon uprchlíky), bojovat proti Rusku, za práva gayů, pedofilů, leseb a všech 79 údajných pohlaví, inkluzi,  atd atd… Přesně jak budu diktovat jejich pán v Bruselu, Londýně, či Washingtonu… jelikož nemají obvykle žádné skutečné vzdělání, pak budou horovat pro „výuku“ kritického myšlení a současně proti výuce exaktních věd jako je matematika, fyzika apod… přece jen si uvědomují, že nic vlastně neumí a tak aby jim nerostla konkurence… Budou se i vyznačovat velmi specifickou mluvou a způsoben oblékání – oni jsou přece free and independent…, že. Zcela programově a ostentativně budou opovrhovat Čechy a českou kulturou.

Nové „osobnosti“ kavárny (Čaputová, Minář, Jaroš, Zelynskij atd) mají jedno společné. NIc skutečně neumí. Nemluvě, že by snad něco dokázali vést a řídit!

Připomíná to jednu starou historku z konce nacistické říše. A. Hitler prý byl velký obdivovatel pruského krále Fridricha  a prý věřil, že i jeho potká stejný zázrak před pádem jeho 3. říše. Když totiž bylo pruské království těsně před porážkou, tak náhle zemřela ruská carevna a kolaps byl odvrácen. Když potom těsně před koncem 2. světové války náhle zemřel americký president Roosevelt, tak to Hitler údajně pokládal za podobné znamení a doufal v zázrak, který odvrátí jeho úplnou porážku. Skoro bych si vsadil, že i tento pokus havlistů dopadne jako obvykle… tedy naprostým fiaskem… Otěže přebírá nová pravda láska (orientovaná na nová centra globální moci – Čína) u nás reprezentovaná A. Babišem a M. Zemanem a stará (havlistická) pravda láska sice ještě není úplně odepsána, ale jejich hlavní stranou je nyní ODS pod vedením havlistického výsadku A. Vondry, do které budou havlisté asi brzy „integrovat „ zbytek z TOP 09, STAN, KDU, CSSD atd. Přece jenom kádrů mají zoufalý  nedostatek a ona hra na „liberální demokracii několika stran“ již přestala vycházet…  a nic na to nezmění ani loutky zvané Hilšer, Drahoš, či králíci z klobouku Jaroš apod.

David Kraus

Vážení čtenáři a přátelé svobody, FB nám opět zablokoval účet (naposledy to bylo před volbami do EP). Pokus s tímto textem souhlasíte, můžete ho prosím sdílet dál. Stejně nakonec společně zvítězíme a tyhle nepřátele svobody a totalitáře porazíme, ale potřebujeme nyní Vaši pomoc. Děkujeme předem! Vaše Redakce www.ceskavec.com


Sdílet

One Reply to “Marketeeři jdou do voleb. Nové „osobnosti pravdy a lásky“ mají jedno společné”

  1. Ten pan Jaroš teď objížďkou gymnázia a vykládá, ze soužití s muslimy je hrozné bezva a ze se pry nemame čeho bát :;( ted byl u nas v Benešově

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *