EU volby – má cenu jít volit?

Sdílet

Dnes a v sobotu proběhnou v naší zemi volby do Evropského parlamentu (EP). Ten se netěší v naší zemi zrovna velké popularitě a respektu. Občané to naznačili před 5 lety, kdy byla volební účast pouhých 18 procent. Podobně ostentativnímu nezájmu se u českých voličů „těší“ snad již jenom Senát.

Je proto na místě seriozní otázka, zda jít vůbec volit? Pokud jste toho názoru, že to stejně nemá cenu, protože EP má minimum skutečných pravomocí, čeští poslanci tam stejně nemají šanci cokoliv prosadit a navíc se vždy pod dojmem prebend obrátí proti vlastní zemi, pak budete mít jistě pravdu a je to naprosto legitimní úvaha.

Otázkou ale je, zda je to v tuto chvíli nejsprávnější řešeni? Dnes se nacházíme v určitém zlomovém období. Všude v Evropě povstává původní obyvatelstvo proti tradičním „elitám“, které usilují o zničení bílé Evropy podle zadání svých globalistických pánů. A volby do EP mohou být určitým signálem, že i u nás se něco děje a Češi se staví veřejně na odpor. Pokud necháme EP nadále ovládat strany, které jsou naší zemi a národu nepřátelské, pak se nesmíme divit, že dojde k dalšímu utahování šroubů pod heslem „vždyť to voliči chtějí“.

Proto si myslíme, že správnější je v tuto chvíli jít volit.

Koho nevolit.

Začneme tím, že otevřeně nedoporučujeme volit „tradiční“ strany tzv staré pravdolásky. Ty jsou ovládané protičeskými výsadky a radikálními neomarxisty sloužící cizím zájmům. Zde jde konkrétně o ODS, ČSSD, KDU-CSL, TOP09/STAN, Zelené atd. Rovněž nedoporučuje volit hnutí nové pravdolásky, tedy především Babišovo ANO a Piráty.

Koho volit?

Největší šanci dostat se do EP má asi SPD. Na její kandidátce najdete 3 zajímavé osobnosti (David, Blaško, Nos), které by jistě v EP nezklamaly. To si ale netroufáme říct o zbytku kandidátky a obecně pro nás je kvalita kandidátky SPD zklamáním. SPD má rozhodně ve svých řadách a v okolí lepší kádry!

Pak tu máme malé strany.

Rozhodně nedoporučujeme volit Svobodné, ze který se stal klub perverzních pseudo liberálů. Kteří mají ve svém vedení velmi podivné „osobnosti“, které prosluly omezováním svobody slova v naší zemi :-(.

Stejně tak nedoporučujeme volit Alternativu s Klárou Samkovou a to právě kvůli pí. Samkovou. Považujeme jí za dámu, které umí hlavně bořit a nic nestaví.

Dobrou volbou nám naopak připadá volení koalice Rozumní(Národní demokracie. Kde duo P. Hannig a A. Bartoš (odsouzený nedávno v politicky zinscenovaném procesu) konsistentně hájí české zájmy.

Dobrou volbou může být i DSSS. My však považujeme jejího vůdce T. Vandase za člověka, který dosáhl svých limitů a stranu vede spíš na sestupné spirále.

Je to tady na každém z nás a my proto volit dnes večer půjdeme!

A. Fišer a Tomáš M.


Sdílet

One Reply to “EU volby – má cenu jít volit?”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *