„Uprchlíci“ v Řecku na pochodu do Makedonie. Chtějí do Střední Evropy!

Sdílet

Ačkoliv válka v Sýrii již skončila a „syrští uprchlíci“ (z Afghánistánu, Iráku, Bangladéše, Íránu, atd.) by se tedy měli začít vracet do svých domovů, tak je situace v Řecku jiná.

Podle zpráv z řecké Soluně skupina asi 500 „uprchlíků“ unikla ze sběrného tábora, vytvořila karavanu a chtěla se vydat k 60 km vzdálené makedonské hranici. Tam měla v úmyslu si vynutit průchod hranicí a pokračovat dál do střední Evropy. Inspirací jí údajně jsou „karavany imigrantů“, které nyní putují střední Amerikou s cílem vynutit si vstup do USA. Pochod prý iniciovaly anonymní výzvy na sociálních sítích. Zdá se, že za podobnou agendou jsou opět proimigrantské „neziskové“ organizace placené EU a nadnárodní finanční oligarchií.

„Neziskovky“ pomáhají uprchlíkům v ilegálním přechodu hranic

Vypadá to, že se opakuje situace z let 2015-6, kdy „neziskové“ organizace podporovaly ilegální přechody hranic mezi balkánskými státy s cílem dostat co nejvíc imigrantů do Střední a Západní Evropy.

A. Fišer

Máte co říct k tématu? Máte zajímavé informace, nebo dobré tipy, kde je sehnat? Či dokonce umíte napsat článek? Pošlete nám ho!, rádi ho zveřejníme. Po identitě našich přispěvatelů nepátráme a jejich texty klidně zveřejníme i anonymně, nebo pod přezdívkou, necháváme na nich, jak si vyberou. Na zveřejnění jejich informačních zdrojů rovněž netrváme. Dobře víme, že v liberální demokracii to je se svobodou slova občas velmi podivné.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *