Politička od Zelených zachraňuje klima na Fidži a na palubě business class

Sdílet

Člověk prý zničí planetu již svou mrzkou existencí, říká nám oficiální „zelená propaganda“. Proto je potřeba přestat cestovat, jíst a nejlépe dokonce existovat – tolik oficiální rady zelených politiků a aktivistů a na ně napojených miliardářů.

Jak to pak vypadá v praxi nám nedávno ukázala místopředsedkyně německého Spolkového sněmu (Bundestagu) Claudia Roth, která se vypravila až na daleké Fidži, aby se prý přesvědčila o kritické ekologické situaci na tomhle exotickém dovolenkovém státečku. Přirozeně cestovala business class, ubytovala se v luxusním resortu a cestou domu se ještě stavila v Austrálii. Nacestovala tak bratru 41 000 kilometrů letadlem a vyprodukovala celkem 17 tun CO2. Na „studijní“ cestě jí doprovodil další politik od Zelených a jeden z CDU. Takže dohromady to děla zhruba 50 T CO2! To je víc než kolik němečtí aktivisté, vyzývající k neplození dětí, vypočítali na narození a vychování jednoho dítěte!

Marná sláva pro klima se „zelený“ člověk musí obětovat, ale né on sám, ale ti všichni ostatní! Nám ostatním například radí hladovět pro klima, zbavit se hovězího dobytka, a nemít rodiny a děti. Vůbec by asi bylo nejlepší, kdyby jsme zmizeli z povrchu zemského…myslí si asi.

U nás máme také podobnou vrstvu „aktivistů a politiků“ s papalášskými manýry. Například nedávný „rodinný výlet“ pražského primátora Hřiba a jeho manželky, poslance pirátů Michálka a jeho přítelkyně „porno Míši“ a několika dalších „aktivistů“ na daleký Taiwan.

Jak se to říká, kážou vodu a pupky si sami nalévají vínem?


Sdílet

One Reply to “Politička od Zelených zachraňuje klima na Fidži a na palubě business class”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *