Izrael nemilosrdně loví a vyhošťuje ilegální imigranty a jejich děti. Zareagují „naši vítači“?

Sdílet

Izaelské úřady nemilosrdně loví ilegální imigranty, které zavírají do vězení a následně deportují. To včetně dětí imigrantů, které se již narodily v Izraeli a neumí jiný jazyk, než hebrejštinu! Například letos deník Haaretz popsal situaci filipínských žen, které přišly do Izraele, aby se staraly o staré a postižené lidi. Časem se zde ale usadily a některým se zde i narodily děti. Ty děti pak v Izraeli vyrostly a chodí tam i do školy. Mluví pouze hebrejsky a o Filipínách nic neví!

Zde končí ilegální imigranti chycení izraelskou policií

Izraelské úřady jsou ale nemilosrdné, když podobné imigranty chytí v rámci pouličních razií, tak je zavřou do vězení a následně včetně dětí vyhostí ze země. Je jedno, zda se jedná o Filipínky, či imigranty z Afriky.

Imigranti z Afriky protestující za svá „lidská práva“ na legalizaci svého pobytu.

Zástupci izraelského imigračního úřadu dokonce vyjádřili podiv, že se vůbec někdo dotazuje, „když vynucují dodržování platných zákonů a potrestání těch, kteří je porušují“.

Budou „čeští vítači“ imigrantů stejně aktivní i v případu Izraele?

Pro nás v České Republice bude zajímavé sledovat, jak se k otázce rázného izraelského postupu proti ilegálním imigrantům postaví zdejší podporovatelé masové imigrace a proimigrantských neziskovek. Budou „vítači imigrantů“ jako Marxová, Stropnický, Kalibová, Freud, Dienstbier, Schreiberová, Geislerová, Novotný, Berg, Rozumek, atd. žádat po Izraeli prosazování „lidských práv ilegálních imigrantů“ stejně zaníceně, jak požadují po našich úřadech? Co myslíte?

A. Fišer

Máte co říct k tématu? Máte zajímavé informace, nebo dobré tipy, kde je sehnat? Či dokonce umíte napsat článek? Pošlete nám ho!, rádi ho zveřejníme. Po identitě našich přispěvatelů nepátráme a jejich texty klidně zveřejníme i anonymně, nebo pod přezdívkou, necháváme na nich, jak si vyberou. Na zveřejnění jejich informačních zdrojů rovněž netrváme. Dobře víme, že v liberální demokracii to je se svobodou slova občas velmi podivné.


Sdílet

One Reply to “Izrael nemilosrdně loví a vyhošťuje ilegální imigranty a jejich děti. Zareagují „naši vítači“?”

  1. Nerozumím pojmu „usadily se.“ To byly ženy na pracovní povolení? Proč si nepožádaly o možnost trvalého pobytu? Nebo to není možné? Je jasné, že zákony se musí dodržovat, ale je mi líto těch dětí. Samozřejmě nejde činit výjimky. Jak se to jednou udělá, budou je žádat všichni. Ale asi by to chtělo takovéto zahraniční pracovníky řádně informovat o podmínkách pobytu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *