ODS: konzervativní Klaus ven, Novotný podporující „homomanželství“ nevadí!

Sdílet

ODS je dnes stanou pokroku a liberální demokracie. O tom nemůže být pochyb! Fialovská ODS to dokazuje i svými každodenním činy. Například nedávno vyloučila ze svých řad Václav Klause ml, „prý se dlouhodobě rozcházel s programem strany“, prohlásili soudruzi (pardon, liberální demokraté) ve vedení „nové“ ODS.

Zajímavé je, že jiné „osobnosti“ stranickým vedením ODS tak přísně posuzovány nejsou.

Například bulvární novinář a nyní starosta Řeporyjí, člen ODS Pavel Novotný, který oficiálně a otevřeně podporuje „manželství pro homosexuály“ v rámci agendy „jsme fér“. „Jsme fér“ je nátlaková skupina agresivních neomarxistických aktivistů prosazující pod pláštíkem „homomanželství“ rozvrat a zničení tradiční rodiny. P. Novotný, hned ve 3. videu odshora, tam zaníceně chválí tuto zvrácenost. Takže konzervativní Klaus v „konzervativní“ ODS porušuje program, zatímco homoagendu hlásající Novotný je „košer“?!

Schválně jsem se podíval, a o podpoře homoagendy není nic v programu pro volby, v nichž byl zvolen Klaus, ani v programu pro ty, v nichž byl zvolen Novotný, ani v programu z ideové konference. Byť mnozí vedoucí politici ODS (Svoboda, Černochová, Zahradil, Kupka, atd.) homoagendu aktivně dlouhodobě podporují, ale to zjevně nikomu ve vedení ODS nevadí.

Je tohle dvojí metr? Ne, to je jen naprosté podřízení se havlistické globalistické agendě a svým zahraničním pánům. Klaus je konzervativní Čech a ten má v současné liberální demokracii a ODS přirozeně jinou svobodu projevu, než pokrokový liberální demokrat a „židovský synek“ Novotný (jak se sám označuje). To se přece rozumí samo sebou! Sice jsou si všichni formálně rovni, ale někteří jsou si rovnější! (G. Orwell – Farma zvířat).

Každopádně A. Vondra a jeho klika může hlásit svým zahraničním pánům „situaci v ODS máme pod kontrolou“. Havlismus, EU a homosexualismus nedáme, rodinu a ČR rozvrátíme!

A. Fišer

Máte co říct k tématu? Máte zajímavé informace, nebo dobré tipy, kde je sehnat? Či dokonce umíte napsat článek? Pošlete nám ho!, rádi ho zveřejníme. Po identitě našich přispěvatelů nepátráme a jejich texty klidně zveřejníme i anonymně, nebo pod přezdívkou, necháváme na nich, jak si vyberou. Na zveřejnění jejich informačních zdrojů rovněž netrváme. Dobře víme, že v liberální demokracii to je se svobodou slova občas velmi podivné.


Sdílet

3 Replies to “ODS: konzervativní Klaus ven, Novotný podporující „homomanželství“ nevadí!

  1. No to je snad logické ne. ODS je stranou havloidů a tak je protičeská a snaží se odezírat svým zapadním a izraelským (sionistickým) bossům ze rtů, co by si asi přáli nejvíc. Proto židovský synek podporující manželství pro všechny je ok, ale pročeský Klaus ml je špatný a musí z kola ven… vždyť by jim kazil kšeftíky, kdyby se boss rozhněval, že pánové Stanjura, Zahradil, Don Pablo a další…. jedinou reakcí je, nevolit tuhle pakáž!

    1. No to dá rozum 🙁 vyvolené menšiny jsou přece nad zákonem 🙁 a mohou dělat a říkat, co chtějí . To jste nevěděl?

    2. [* Shield plugin označil tento komentář jako „trash“. Důvod: GASP test přihlášení (chyba tokenu pro komentování) proti robotům neprošel *]
      No to dá rozum 🙁 vyvolené menšiny jsou přece nad zákonem 🙁 a mohou dělat a říkat, co chtějí . To jste nevěděl?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *