Falšování testů z němčiny pro udělení občanství. Co u nás?

Sdílet

Před nedávnem informovala rakouská média, že u zkoušek z němčiny žadatelů o rakouské státní občanství z řad přistěhovalců docházelo k masivním podvodům. Byla do nich zapojena i minimálně jedna zkoušející – žadatelé vyplňovali testy pouze tužkou, aby je ona mohla následně „opravit“ správně. To vše za úplatu ze strany žadatelů. K podvodům docházelo v levicí ovládané Vídni, která je dlouhodobě otevřeně proimigrantská podle hesla „čím tmavší, tím lepší“. Nejméně 35 testů se bude muset opakovat, ale podle všeho jde o podvod mnohem větších rozměrů a lze předpokládat, že k nim docházelo dlouhodobě a dokonce možná s tichou podporou místních úřadů.

Jaká je situace u nás? Vlastně v menším to samé. I zde máme například Vietnamce s českým pasem, kteří dokonce na letišti v Ruzyni odpovídají imigračnímu úředníkovi „nemluvit cesky“ a je komické, když ten se následně diví „vy máte český pas a neumíte česky“? Je tedy rovněž otázkou, kde a jak k tomuto českému občanství tihle „novo Češi“ přišli. Stejně tak, jaká je asi loajalita těchto individuí k českému státu a národu. O muslimech a afričanech s „českým občanstvím“ ani nemluvě…

Máte co říct k tématu? Máte zajímavé informace, nebo dobré tipy, kde je sehnat? Či dokonce umíte napsat článek? Pošlete nám ho!, rádi ho zveřejníme. Po identitě našich přispěvatelů nepátráme a jejich texty klidně zveřejníme i anonymně, nebo pod přezdívkou, necháváme na nich, jak si vyberou. Na zveřejnění jejich informačních zdrojů rovněž netrváme. Dobře víme, že v liberální demokracii to je se svobodou slova občas velmi podivné.


Sdílet

2 Replies to “Falšování testů z němčiny pro udělení občanství. Co u nás?

  1. V Česku máme asi 15 000 muslimů a negrů a 17 000 Vietnamců, co mají české občanství. Většina z nich zvládá z češtiny naprosté minimum. Jak tedy ony požadované testy zvládli? Je patrné, že bez podpory z nejvyšších míst by to zjevně nešlo…i zde „elity“ plánují výměnu bílých Čechů za barevné imigranty.

  2. Ono to není jen o jazyku , většina muslimů z Pákistánu žijících v ÚK mluví anglicky skvěle , Angličany se ale nikdy nestáli …

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *