Německý sociální systém před krachem. Bude potřeba výrazně zvýšit daně bílým Němcům, aby bylo víc na uprchlíky

Sdílet

Podle zdravotních pojišťoven je německý sociální systém před krachem. Řešením je prý buď razantní zásah státu prostřednictvím finanční injekce, nebo masivní zvýšení odvodů pojištěnců. Další možností je redukce sociálního státu pro bílé Němce.

Důvodem je především masivní nárůst uživatelů sociálního systému z řad uprchlíků, kteří do něj nijak nepřispívají a v poslední době i prohlubující se ekonomická krize, která má strukturální charakter.

Současná politická garnitura se snaží celou záležitost držet pod pokličkou, aby nevyděsila německou veřejnost. Té se zajídá multikulturní obohacení a začíná to hlasitě dávat najevo. Jenže cílem je likvidace německého národa a státu, tak je třeba problémy dočasně bagatelizovat a schovávat. Až bude situace nezvratná, pak už to bude jedno. V Německu už k tomu není daleko.

Češi a Slováci by se Němcům neměli smát, i jim chystají globální finanční oligarchové stejný osud. Zatím je ale čas vše zvrátit!

Aron G.


Sdílet

One Reply to “Německý sociální systém před krachem. Bude potřeba výrazně zvýšit daně bílým Němcům, aby bylo víc na uprchlíky”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *