Připravte se na další masové vlny ekonomických imigrantů z Ukrajiny. Fantastické články o údajném ekonomickém přínosu Ukrajinců nejsou náhoda

Sdílet

V posledních měsích jsme konfrontováni s neuvěřitelnými články o „přínosu Ukrajinců“ do českého sociálního systému. Jak je to možné, je opravdu záhadou? Nic na tom nemění ani „oficiální“ čísla, věřit jim může jen hlupák. Většina z nich dělá nejméně placené práce a tedy jejich příspěvek do sociálního systému je velmi malý, nebo pracuje na černo a bere dávky a velká část z nich nepracuje a český sociální systém naopak nadměrně zatěžuje. To přece nedává žádný smysl, že?!

Běžný Čech je každý den konfrontován s opačnou realitou a stačí, aby se chtěl objednat k lékaři, nebo se zeptat svých dětí ve státních školách…. Současně s tím slyšíme už i z oficiálních medií, jak se situace na frontě nedaří a že by také mohlo dojít ke kolapsu ukrajinských jednotek. Nic na tom nemění ani už de facto zapojení zahraničních jednotek do bojů proti ruské armádě.

Co z toho plyne? Jedná se o zjevnou mediální přípravu na další a ještě větší přísun ukrajinských uprchlíků: protagonistů ukrajinského režimu, vojáků a velitelů neonacistických praporů a jejich rodin.

Co to pro vás bude znamenat? Další výrazné zhoršení ekonomické situace, zdravotnictví a školství a i bezpečnosti. V mediích se ale pojede vlna soucitu s ukrajinskými „lékaři a dětmi“. Necháme si to líbit do nekonečna? Problém nejsou Ukrajinci, ti jsou jen nástroj rozvratu české společnosti, vinu nesou současné politické „elity“ a jejich cizí páni, kterým slouží!

Aron G.


Sdílet

One Reply to “Připravte se na další masové vlny ekonomických imigrantů z Ukrajiny. Fantastické články o údajném ekonomickém přínosu Ukrajinců nejsou náhoda”

  1. To asi každý zde ví, jen těch odvážných v tomto národě se tomu postavit je tu jen pár. Myslím si, že všichni ti hrdinové z dob 2. světové války se musí obracet v hrobě, jakou zbabělost vykazuje tato generace, fuj. Na mně to neplatí, já nemlčím, chodím po ulicích řvát s megafonem, třeba před Úřadem vlády řvu, že místo toho žlutomodrého hadru by zde měl na tom stožáru viset Zelenský.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *