Posmívání se Čechům. Čokoláda „zlevnila“ z 60 na 100, okurky z 12 na 21, máslo z 35 na 69….. Slabá paměť lidí, nebo nezměrná arogance vládních liberálně-demokratických „elit“?

Sdílet

Premier Fiala z ODS se veřejnosti nedávno pochlubil, že potraviny v ČR zlevnily nejvíce v celé EU. Tak se tedy podívejte, jak takové potraviny zlevňují od nástupu vlády r. Fialy. Čokoláda Studentská pečet „zlevnila“ z 60 na 104 kč! Máslo „zlevnilo“ z 35na pouhých 69 kč, salátové okurky tam to už je doslova zadarmo, stávaly kdysi 12 korun a teď už jsou jenom za 21 kč! A tak můžete pokračovat do nekonečna. Už chápete, proč se v liberální demokracii bojuje proti výuce matematiky a znalostí obecně?!

Podle ministra zemědělství Výborného (Spolu), jsou potraviny už tak levné, že levnější být už ani nemohou. To už by pak byla tabulka čokolády za 99 999 kč, což je opravdu láce! Češi se musí dalšího zlevňování vysloveně bát! Ještě jedno takové zlevnění a umřou hlady!

Ukazuje to, jak moc se současné protektorátní elity odtrhly od zemí, kde jako parazité žijí. Buď si myslí, že lidé mají slabou paměť a jim to zase projde, jako jim to prochází v posledních desetiletích, nebo je to jen arogance, kterou mají v genech. Vzhledem k tomu, že většina z nich má svojí skutečnou vlast kdesi u Mrtvého moře, tak to zase tak překvapivé není!

Aron G.


Sdílet

One Reply to “Posmívání se Čechům. Čokoláda „zlevnila“ z 60 na 100, okurky z 12 na 21, máslo z 35 na 69….. Slabá paměť lidí, nebo nezměrná arogance vládních liberálně-demokratických „elit“?”

  1. Je to perfektní matematika. Je důležitě při totální debilizaci školství matiku odstranit! Nevím, co to s tou čokoládou u nás je, ale v Rakousku dostanu za dvě eura čokoládu jako kládu. Co nezvládne debilizace ve školách, zvládly smrtvakcíny, poněvadž 9O procent tečkovaných , hlavně důchodců, má totálně vypatlaný mozek. Stačí se dívat kolem sebe a poslouchat je. Máme u nás perfektní materiál pro realizaci FIALOVE’HO HNUSU.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *