Podivný výsledek SPOLU z roku 2021 opět na scéně. Kam se „ztratili“ voliči? Proč je boj o korespondenční hlasování pro SPOLU životně důležitý?

Sdílet

Parlamentní volby v roce 2021 přinesly do té doby nevídaný úkaz. Koalice havlistických stran SPOLU získala výrazně víc, než  jí přisuzovaly její mi mecenáši ovládané průzkumy veřejného mínění. Ještě 2 dny před volbami měla tehdy koalice SPOLU 21-22%, ale za 2 dny ve volbách už 27,8%! Nikdo se tomu tenkrát kupodivu nedivil!

Máme tu volby do EP, které by měly být doménou stran v koalici SPOLU a najednou mají opět těch dlouhodobých 22,27%. Tedy pokles volebního výsledku o více než 5,5%, což je jedna pětina!

„Kde jsou ti voliči SPOLU z roku 2021“, se ptám….

Moudrý člověk si musí klást otázku, zda ti noví voliči SPOLU vůbec reálně existovali, či zda to byla práce „subjektu“, který  volby „zpracovával“. To tehdy měla na starosti jistá americká počítačová firma.

SPOLU proto tak vehementně bojuje o zavedení korespondenční volby. Pak už se nebude muset s volbami nijak párat. Voličů „občanských stran“ jsou plné hřbitovy a márnice.

Aron G.


Sdílet

One Reply to “Podivný výsledek SPOLU z roku 2021 opět na scéně. Kam se „ztratili“ voliči? Proč je boj o korespondenční hlasování pro SPOLU životně důležitý?”

  1. Nechápu proč by měli voliči někde v cizině,kde utekli z česka za lepším životem hlasovat o tom,jak my tu budeme žít,neříkám ti co tam studuji,ale jinak nemohou o česku rozhodovat ti co z česka utekli za lepším životem…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *