Obohacující uprchlíci zbili bezdůvodně bílého německého mladíka (20), včera zemřel… Policie stále prosí uprchlíky, přihlaste se sami. Uprchlíci začínají Němce hubit jako divoké králíky, politici a úřady je ještě podporují

Sdílet

Útok bandy obohacujících barevných uprchlíků ve městě Bad Oeynhausenu nepřežil německý mladík Philippos T. (20). Uprchlíci si ho vyhlédli náhodně večer v parku, kde seděl s kamarádem po maturitním večírku a oba bílé mladíky napadli a brutálně je zbili.

Philippos T. utrpěl těžké zranění, kterému po 3 dnech podlehl v nemocnici podlehl.

Policie stále hledá pachatele, které popisuje jako „jižany“, „mladíky“ a „mladíky v teplákách Adidas“. V původním vyjádření je dokonce místní policie prosila, aby se příhlásili na policii sami. To se k velkému překvapení policie nestalo…!

Je paradoxem, že obět sama je potomkem řeckého otce, jehož rodina kdysi příšla do Německa za prací. Bad Oeynhausen je město s asi 45 tisíc obyvateli a je dnes zamořeno uprchlíky jako starý stůl cřevomorkou.

V posledních měsíchc zahájili uprchlíci ofenzívu teroru proti bělochům, které vraždí jako divoké králíky. Politici a úřady je v tom ještě de facto podporují. To je ten Záapd, kam chtějí „české“ elity patřit?!

Aron G.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *