Na kandidátce SPD-Trikolora je i izraelský židovský rabín. Dělají si z vlastenců srandu?

Sdílet

Nemohl jsem uvěřit při čtení kandidátky SPD-Trikolora vlastním očím. Na 15. místě figuruje David Bohbot, člen Trikolora a předseda její pražské organizace. D. Bohbot je izraelský občan a v Praze působící židovský rabín. A ne ledajaký rabín – je rabínem židovské ortodoxní komunity Bnej Israel!

Jako rabín se pochopitelně musí primárně řídi židovskou biblí (Torou) a Talmudem a v obou je vztah Židů ke gojům vyjádřen zcela explicitně! Židovské autority se vztahem ke gojům nijak netají, Jako třeba v roce 2010 tehdejší vrchní sefardský rabín Ovadia Josef.

Goyim se nerodili pouze proto, aby nám sloužili. Jiné místo na světe nemají, pouze sloužit nám lidu Israele“.

Bůh dává gojům dlouhý život, proč? Představte si, že něčí osel umře, majitel by tak přišel o peníze. Gojim je jeho sluha jako ten osel, proto mají gojové dlouhý život, aby pro nás pracovali“!

„K čemu jsou gojové potřební? Budou pracovat, orat, sklízet a my budeme sedět jako páni a jíst, proto byli gojové stvořeni!“

Dělá si SPD a Trikolora z vlasteneckých voličů legraci? Někdo možná namítne, že je na nevolitelném místě. Tak proč ho tam dávají?! To by se nenašel nikdo lepší do počtu?!

Jak politici s židovskými kořeny zastupují české zájmy, jsme v posledních letech viděli. Korona plandemie a očkování experimentálními vakcínami (Babiš, Arenberger atd), nebo současné válčení na Ukrajině (Fiala, Pojar, Černochová atd..), masivní chudnutí a imigrace…. Rabín Ovadia Josef a jemu podobní by jim to jistě schválili.

Ať si tedy kandidátku SPD-Trikolora volí nejlépe ti členové Bnej Israel, o jejich zájmy bude postaráno určitě dobře. České zájmy jsou ale úplně jinde! Ne válce na na Ukrajině, ne vraždení v Gaze, ne green dealu a masové imigraci atd. atd.!

Joe Nowak, Chicago, USA

článek nemusí vyjadřovat názor redakce. D. Bohbot se před lety vyjádřil k jednomu námi publikovanému článku. Redakce před lety požádala p. Bohbota o vyjádření k jeho vztahu k nežidům. Rovněž jak dodržuje jako ortodoxní rabín zákony a nařízení Talmudu a Tory ve ztrahu ke goyům. Redakce bohužel zatím žádné jeho vyjádření neobdržela. Pokud ho dostaneme, rádi ho zveřejníme!


Sdílet

6 Replies to “Na kandidátce SPD-Trikolora je i izraelský židovský rabín. Dělají si z vlastenců srandu?

  1. Vážená redakce, tak nám proboha poraďte, koho máme volit? Ale velmi rychle volby se kvapem blíží! Mám chuť se na všechno vykašlat. Doufám, že to není účel tohoto příspěvku, že ne?

    1. Volit určitě jděte, ale naši radu nepotřebujete, naši čtenáři mají vlastní rozum :-), jen snad volte podle národního programu a historie, kterou kandidáti mají! PS. Cílem článku je poskytnout čtenářům informace, které jim strany „zamlčují/Nesdělují“…

  2. to ma byt jako prekvapeni? Nejpozdeji kdyz se Pitomio odkopal a nekdy pred 2 lety zacal blekotat o zavedeni holocaust svatku, to mohlo byt jasne i tem pomalejsim.
    Volic my mel konecne pochopit ze v Evrope a vsech NATO statech neexistuje zadna strana, ktera by nebyl infiltrovana pejzatou mafii. Volbama se tento vred odstranit neda, zdechne to teprve s nadchazejicim krachem kreditni bubliny, ktera to smete do kanalu. Akorat by si mel dobre rozmyslet, nez po krachu naleti zase marxistickym vypatlancum, kteri uz zase vylezaji z kanalu.
    Pokud to chce volic urychlit, mel by vyzvednout co nejvic z bankovniho konta, platit zasadne jen hotove a nedelat zadne dluhy. Cely monetarni system je postaven na dluhu a jakmile dluhy prestanou rust, poleti to kominem.

      1. chtit muzou, i kdyby se jim to povedlo, nebude to fungovat, nehraje roli jestli mena je padelana analog nebo digital, stale to bude padelek ktery konstantne ztraci kupni silu. Uz ted system chcipa na nedostatek colateralu, jistin potrebnych pro kryti kreditu, u digitalni meny nebude colateral zadny, digitalni colateral neni zadny colateral. To znamena ze kredit bude jisten ridkym prdem a poleti to kominem jeste rychleji. Ze to projde je dost pochybne nekolik US statu uz hodla zavest zakony proti CBDC, take komercni banky budou proti, nova mena ma cirkulovat vylucne pres konta u centralni banky.
        https://www.ledgerinsights.com/11-states-have-pending-anti-cbdc-legislation-south-dakota-votes-in-favor/

    1. Platit zásadně hotovostí – neprůchodné.
      V jedné diskuzi na téma peněz obecně jsem četla, že dotyčný diskutující platí zásadně mobilem či hodinkami, protože je to tak obtěžující, pořád sebou nosit a neustále vytahovat kartu!
      Sama platím také hotovosti, ale ani kamarádku k tomu nepřesvědčím. Prý – ona to tím stejně nezmění.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *