„Školy musí vyrazit na demonstraci proti opoziční AfD“, vyzývá německá ministryně školství. Liberální demokracie už má svůj „prvo-májový průvod“?!

Sdílet

Ministryně školství ve spolkové zemi Porýní-Vestfálsko Dorothee Fellerová (CDU) vyzvala učitele, aby se studenty zúčastnili protestních demonstrací proti „pravici“. Demonstrace pořádá vláda a cílem je ukázat jako by „veřejnou podporu“, která má ospravedlnit zákaz jediné významné opoziční strany v Německu a dost možná uvěznění jejich předních představitelů. Podle Fellerové je prý potřeba rozhodně projevit podporu „demokracii“.

Školy v Porýní -Vestfálsku jsou proslulé mizernou a stále klesající úrovní výuky, školní přestávky kontroluje místní šária policie z řad muslimských žáků, imigrantští žáci bijí a šikanují své německé spolužáky…. Pro uvědomělou ministryni je ale největší problém opoziční strana, která na tyto problémy ukazuje.

Bude se kontrolovat účast na „dobrovolně-povinné demonstraci“ z řad učitelů a žáků jako za starých socialistických časů? Pamětníci asi zavzpomínají na tehdejší „dobrovolně povinné“ průvody na 1. května. To také bylo dobrovolné, ale kdo nepřišel, tak pocítil následky. Liberální demokracie se postupně přeměňuje v totalitu a pamětníci možná ještě budou brzy s nostalgií vzpomínat na to, že ten „socík“ nebyl vlastně zas tak hrozný. Tehdy přece nechtěl komunistický režim nahrazovat místní bílé národy barevnými imigranty, nechtěl přešívat děti na opačné pohlaví, ani nechtěl hubit populaci pochybnými korona vakcínami…,

Kdo zná historii, tak ví, že za oběma stojí stále stejní lidé. TIhle lidé se nijak nevzdali svých perverzních představ o své „vyvolenosti“ a touze po zotročení zbytku světa. Tihle lidé proti nám vedou nevyhlášenou válku. Je to válka na život a na smrt. Vezměte to na vědomí, jinak zahynete.

Aron. G.


Sdílet

One Reply to “„Školy musí vyrazit na demonstraci proti opoziční AfD“, vyzývá německá ministryně školství. Liberální demokracie už má svůj „prvo-májový průvod“?!”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *