První „Evropané“ ve Skotsku požadují přesun Palestinců z Gazy do Evropy. Další „konspirační teorie“ se stala skutečností

Sdílet

A už je to tady! Poslankyně skotského parlamentu s typicky skotským jménem Nadia El-Nakla, požaduje humanitární přesun „palestinských bratrů“ do Velké Británie. Poslankyně je muslimského vyznání a její manžel je první ministr skotské vlády Hamza Yousef, který je rovněž muslimského vyznání!

Overtonovo okno je již otevřeno a brzy se podobné volání po přesunu Palestinců do Evropy objeví i v dalších zemích včetně ČR. Tam roli užitečných idiotů nejspíš budou plnit loutky typu europoslankyně Šojdrové (KDU), či nějakého Piráta, nebo člena koalice SPOLU, třeba poslankyně ODS Decroix se na to vyloženě hodí. Svou si přisadí i oficiální media a neziskovkáři a pokrokoví umělci. Palestinci mají být vyhnáni ze svých domovů a mají skončit v Evropě (část bude pobita izraelskou armádou).

Každý podporovatel izraelské politiky v Gaze pracuje na přesunu palestinských muslimů do Evropy, Někdo vědomě, někdo něvědomě, ale to ho neomlouvá! My ostatní to musíme vzít na vědomí a jedou jim to rázně připomenout a povolat je k odpovědnosti!

Naše redakce si asi otevře věštírnu.

Naši spolupracovníci v redakci a naši externí dopisovatelé od začátku podivného konfliktu mezi Izraelem a Hamasem poukazují na fakt, že cílem celé operace je vyhnání Palestinců z jejich domovů a zabraní jejich území Židy. Protokovali jsme, že cílem bude vyvézt Palestince do Evropy. Tím se zabijí dvě mouchy jednou ranou. Uvolní se nové místo pro Židy v Izraeli a podpoří se islamizace Evropy.

Také jsme nastínili budoucí kroky, které k tomuto procesu povedou. Jak se z palestinských „teroristů“ postupně stanou „váleční uprchlíci“ a evropští politici, aktivisté a novináři začnou požadovat jejich „humanitární“ přesun do Evropy.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *