Zvedá český goj hlavu? Na životech gojů záleží?! Samizdatové plakáty zaplavily Prahu

Sdílet

V hlavním městě Praze se objevily plakáty poukazující na cynickou netečnost politického establishmentu, režimních medií a příznivců „občanské společnosti“ k rozsáhlému vraždění palestinských civilistů včetně dětí v Gaze. Nepřímo tak kritizují Izrael.

To je v přímém kontrastu s oficiální „českou“ politickou linií. Oficiálně se „moralisté a lepšo lidé“ předhánějí v podpoře izrealského masového vraždění a vyhánění palestinských civilistů, včetně žen a dětí. Jako by smrt židovských dětí byla děsivá tragedie, kdežto mnohonásobně vyšší zabíjení palestinských dětí jen otravná statistika, která nestojí ani za pozornost těchto „mravních gigantů“.

Nelze sice vyloučit, že za plakáty může stát rozsáhla a prudce rostoucí muslimská komunita v Česku, ale ta by asi použila jinou formu. Proto se nejspíš jedná o akci etnických Čechů.

O autory výlepu se jistě brzy začne zajímat česká policie, vždyt paragrafů na to má dost (etnická nenávist, popírání, hanobení atd atd..).

Z pohledu židovského náboženství nemá život nežidů-gojů žádnou cenu. Židé goje považují za zvířata a své otroky a jejich zabíjení je považováno za běžný skutek.

Začíná alespoň některým českým gojům docházet, že dneska jsou vražděni a vyháněni gojové v Palestině, ale zítra by to mohli být třeba gojové v Česku? Zvednou hlavu a zbaví se otrockého jha, které jim bylo vnuceno po převratu v roce 1989, kde se vlády jejich země zmocnily temné nečeské síly?! Síly, které dlouhodobě usilují o zničení všech bílých národů a třeba masová migrace (muslimů) do Česka je jejich dílo? Uvidíme, ale události se dávají do pohybu a je otázkou, zda se Češi jako mnohokrát v dějinách dokáží postavit na odpor silám zla a zachránit český stát i národ.

Mike Donák, Texas, USA

Pražský primátor Svoboda (ODS) zapaluje obří židovský svícen menora v centru Prahy na náměstí J. Palacha

Židovská chanuka čelící pražskému Hradu, bylo její místo zvoleno náhodně? Co myslíte?

Současné místní „elity“ mají jasno, pro koho bije jejich srdce. Češi to nejsou…..


Sdílet

4 Replies to “Zvedá český goj hlavu? Na životech gojů záleží?! Samizdatové plakáty zaplavily Prahu

  1. Gójovia sú nevzdelaná čvarga, ktorú židoboh ovláda hlavne cez lacnú pracovnú silu a ohlupovanie v školách v kostoloch a v médiách, kde sa satanský žid stavia na úroveň boha! Každému veku slnka vládne iná rasa, teda cca 5,184 rokov x 5= 25,920 rokov= cca Veľký Precesný rok/ Anno Magnus= A.M. v židovom kalendari! Najprv to boli Čierny “ Olmékovia“?= Jaguárí ľud s ohnivými očami, čo kolonizovali v 3.veku slnka Mezoameriku…Ich nahradili v 4.veku slnka Červení Indiáni, ktorí boli pôvodne z Indie( Açni= Inça), a tí sa navzájom vyvraždili z ich kolonistami v Amerike, v nukleárnej vojne, píše o tom Indická Maha-bharata= Veľká vojna, opisujúc raketovu vojnu “ vimán“ a dekontaminaciu tiel postihnutích…Na Induse je dodnes niekoľko archeologických rádioaktívnych vykopávok, najväčšia v Mohenjo-daro…A nukleárne kontaminovaná pôda je po celých USA, veľmi ďaleko od ich novodobích nuklearnych centier na výzkum a výrobu jadrových zbraní a materialov. Navyše je náhoda v tieto dni že sa India chce premenovať na Bharat= Vojna, prave teraz pred nuklearnym záverom uz prebiehajúcej WW3?
    A teraz, na konci 5.veku slnka( o tom je aj “ Zlatá,100 vežatá Praha“-na prahu vekov slnka) žid postavil proti sebe bielych gójov Západu a Východu do nuklearnej konfrontacie! A Europania to schytajú z oboch strán! Kódez Zouche-Nuttall,strana 36, jasne ukazuje 6.nacelnika pre 6.vek slnka, Zlatý vek, kde bude vládnuť Žlta rasa= ten čo sa práve rodí v tom kódexe kozmických cyklov, z Hada a Draka na oblohe…A nácelník 6.slnko( so 6 perami čelenky) ukazuje bielemu gojovi jednou rukou do papule Draka a druhou rukou na galakticky Očistec v Dvojcentre našej Galaxie!!! Ale toto je zakázané, tak ako debaty o Holyhoaxe!!!

  2. A tá pítscho rabinská má jěšte i Českou vlajku naopak na tem odznaku! No nedivme se: Praha je jejich okultní město! Každej židosmrad je tam Golem!

  3. Pražáci, vy gójové: v záhybu Vltavy( T-tav) máte židovskou čtvrť, Josefov se Starou Synagogou…Ten záhyb ve Vltavě v tvaru U= je U+krajina, židove rodište, ženské LONO/ GROTTO! A zidak se usáží jenom v takovejch oblastech, v tvaru Lona a píče! Je to jako Dolní Manhattan, kopie Raja= Lona v Mléčné bohyni, mezi její dvoma nohama-řekama! Píšon a Gíchon,Genesis 2:8-14! Kopie Raja kde Eva( Chavah) dala svoje lono a “ chlupaté? JABKO“ Adamovi, aby póčela/ otěhotnela…Pro lokální žide nazvali take Jew Yoke City jako “ Big APPLE“= Velké Jabko! A taky, Synagoga je Řecké jméno, Hebrejsky je to Minha= Minďža! Chodí do něj jenom židé-muži kde popíraj Bohy muzskeho rodu,Otce i Syna! A takovej mýtickej otrov je v Avalone, Eva’s lone= Jableční ostrov kolem Stonehendžu! A v Babím lone= v Babylone!!! Dneska odpočíva na falickem Mt.Eve+restu!!! Nenechejte jse oblbovaťi zidakma v kostelech a nikde!!! Vsimni si, oni se usazej v Meziŕíčích, v zahybech a polostrovech v tvaru zenskeho lona!!! Viď City of London Corporation, atd. A to jisté byl Josefov!!!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *