V mulitikulturním Brně budou mít africký mikulášský trh… Uganda Rules!

Sdílet

V pokrokovém Brně probíhá zásadní kulturní přeměna. Všechny instituce a organizace najízdějí na africké standarty. Nemocnice (zásadní omezení péče), školství (deedukace českých dětí) a pozadu tak nemůže zůstat ani oblast obchodu.

Dnes tam proběhne mikulášský trh, ale žádný tradiční. Bude rovnou africký! Dominovat mu budou „ugandské dobroty“. K nim se připojí ještě vietnamské jídlo, a jídlo z Indonezie. Českým dětem a rodičům se tak podsune představa, že MIkuláš už není bílý muž, ale nejlépe rovnou černoch, nebo Vietnamec….

Podobná multikulturní masírka české veřejnosti jde ruku v ruce s masovou imigrací, která probíhá už řadu let. Je přitom uplně jedno zda premier je Ukrajinec Fiala, nebo „Slovák“ Babiš (on není ani Slovák, ani Maďar), nebo Moravák Sobotka…. česká a moravská města postupně černají pod přílivem imigrantů z Afriky a Asie. Cílem globálních elit je likvidace bílé Evropy a náhrada bílého obyvatelstva barevnými imigranty. Moudří lidé skutečné viníky tohoto dábelského plánu znají.

PS Primátorka města je z ODS jako P. Fiala

Moravák P.

Prodavači na trhu?

Sdílet

2 Replies to “V mulitikulturním Brně budou mít africký mikulášský trh… Uganda Rules!

  1. My zme ale MORAVSKÉ NÁROD !!!
    … a Moravy se vaša „česká věc“ netyká !
    a nebo asi tak, jak ti bubáci !

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *