Polovinu sociálních dávek v Německu pobírají imigranti…. Dopadnou Češi a Slováci stejně?

Sdílet

Polovinu (48%) všech sociálních dávek pro osoby s povolením pobytu, nebo občanstvím pobírají imigranti. Jde o tzv. Burgergeld (občanské peníze). Přitom imigrantů je v Německu zatím „pouze“ 15% veškeré populace. V dávkách vedou Syřané (497.000), Afgánci (174.000) a Iráčané (116000). Jenže to není všechno! V té druhé polovině jsou „osoby s dvojím občanstvím“ (6 milionů Turků má obě občanství) a osoby s imigrantským původem. Takže podíl imigrantů na sociálních dávkách dosahuje podle odhadů nezávislých odborníků kolem 70-80%. Příjemce si přijde měsíčně na několik stovek EUR v hotovosti, plus proplacení nákladů na bydlení a s tím spojené náklady a energie.

Vzpomínáte na ty historky o imigrantech „vysoce kvalifikovaných lékařích a atomových vědcích“?! Kde jsou?! Nebohý Němec musí tak živit už více než 10 milionů „uprchlíků, které mu dovezla globální finanční oligarchie s cílem výměny obyvatelstva a islamizace země.

Zatím se na tento druh dávek letos vyplatilo 44 mld. EUR. Jenže to je jen jedna z mnoha dávek, které uprchlíci v Německu čerpají. Třeba žadatelé o asyl čerpejí z jiných rozpočtů. V sumě rovněž nejsou zahrnuty dávky jednotlivých spolkových zemí a obcí. Dohromady jde o další desítky mld. EUR.

Podobný osud chystá globální finanční oligarchie i Čechům a Slovákům. I jejich města černají pod náporem nově přívážených uprchlíků, většinou mladých mužů. Stačí se projít Prahou, Brnem, Olomoucí, či Bratislavou… Necháme si od globálních parazitů zničit naše národy a státy?!

Artur F.

Fronta na sociální dávky, Němce tak skoro nenajdete


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *