Korespondenční hlasování je „legalizace“ volebních podvodů. Liberální lžidokracie se bez podvodů a represe u moci udržet nedokáže!

Sdílet

Podle premiéra Fialy a zbytku jeho koaličních partnerů je korespondenční hlasování „nezbytné a správné“. Asi nebude náhodou, že je připravováno v době, kdy popularita těchto stran je velmi nízká (a zastřít to nedokáží ani „spřátelené výzkumné agentury“. Korespondenční hlasování je zásadním průlomem do demokratických a svobodných voleb, protože porušuje princip tajného hlasování! Navíc umožňuje, aby za dotyčnou osobu volil někdo jiný (příbuzni, děti, partajní funkcionáři, neziskovky atd.)

Zkušenosti ze zemí, kde se korespondeční volby zavedly ukazuje, že tam dochází k masivním volebním podvodům. (Prezidentské volby v Rakousku, USA, všechny druhy voleb v Německu -naposledy se kvůli rozsáhlým volebním podvodům musely opakovat volby v Berlíně). To je také hlavní důvod, proč se protektorátní vláda snaží volby zavést i v ČR. Je určitým paradoxem, že u zavádění voleb jako hlavní síla stojí ODS, strana, která se před 30 lety vzepřela havlistickým protidemokratickým tendencím. Nyní je ale již zcela pod kuratelou pravdo-lásky a jejích západních sponzorů.

Cílem je ukotvit navždy panství „liberální lžidokracie“, která nemá mezi obyvatelstvem žádnou podporu. Následovat bude další chudnutí etnických Čechů, masová imigrace a islamizace a nastolování totality. Cílem globální finanční oligarchie a jejích místních souputníků je likvidace bílé rasy jako takové. Ta o nich totiž nejvíc ví a má s nimi staleté (většinou špatné) zkušenosti.

Korespondenční volba bude nepochybně schválená, Babišovo ANO sehraje obvyklé divadlo pro veřejnost, jak je oficiálně proti, ale nakonec vše schválí. Skutečně proti nude pravděpodobně pouze SPD. Následně vše hladce schválí Senát a případnou ústavní žalobu odmítne Ústavní soud a bude dokonáno!

Volby už budou pouze fraška. Ale nedělejme si iluzi, že se u nás doma volby nefalšovaly dříve. Po roce 1989 se řada lidí domnívala, že nastane jakási doba poctivosti a nechala se obalamutit hezkými slovy o „pravdě a lásce“. Pravda a láska se pokusila zmocnit země pro své zahraniční pány hned po roce 1989, ale to jí napoprvé nevyšlo. Občanské fórum zcela ve volbách propadlo a mechanismy na falšování voleb ještě místní havlisté neovládali. To se ale začalo měnit po několika letech, vyfabrikované výzkumy veřejného mínění, které vždy preferovaly ty „správné strany“, byly jen začátek. K dokonalosti to bylo dovedeno po roce 2000. Tehdy platilo, ať lidé hlasují, jak chtějí, stejně vyhraje pravda a láska (tehdy reprezentovaná ODS, ČSSD, KDU-ČSL, Unie svobody, TOP 09, Zelení). V té době se také již zažila „havlistická konstanta pro opozici“ reprezentovaná komunisty (Sládkovci). Opozice od té doby získávala tradičně kolem 17% a bylo jedno, jaká je zrovna situace. Když je potřeba, přijde na řadu i policejní šikana a represe. TO se změnilo při posledních volbách, kde už opozice dostala pouze 10% a vypadá to, že se připravuje půda pro parlament bez opozice „podle přání korespondenčních voličů“.

Co s tím? První musí Češi pohlédnout do očí pravdě. Jejich problém není dosazená loutka. Jejich problém je někdo uplně jiný, lze na něho ukázat prstem, ale nelze o něm zatím pod trestem sankcí mluvit. Doma a mezi přáteli to musí být jiné, pak se dá dosáhnout změni nálady a ta přinese i změny společenské.

Joe Nowak, Chicago, USA

Článek nemusí zcela vyjadřovat názor redakce. Redakce ale plně zastává názor, že korespondeční volby mají za cíl de facto legalizovat volební podvody napřátel našeho národa a vlasti!


Sdílet

2 Replies to “Korespondenční hlasování je „legalizace“ volebních podvodů. Liberální lžidokracie se bez podvodů a represe u moci udržet nedokáže!

  1. Korespondenční volba je možnost jak zfalšovat volební hlasy. Je to porušení Ústavy – Zákon o volbách…

  2. korespondenční hlasování je jen vedlejsi problem, tady ve Svycarsku funguje dobre, na scitani listku se podili bezni obcane. Problem je ze neni koho volit, veskere !! partaje jsou infiltrovany stejnou pejzatou mafii a sice po cele Evrope a v Amrdolstanu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *