Izrael přiznal plán na trvalé vyhnání Palestinců z jejich domovů. Evropané připravte se na nové muslimské sousedy! Česi také dostanou „nadílku“

Sdílet

Izraelský premier Natanyahu sdělil straníkům z jeho strany Likud, že Izrael hledá země, které jsou jsou ochotny přjmout k trvalému přesídlení 2,3 mil Palestinců z pásma Gaza (palestinského území). Po Izraeli začaly kolovat plakáty, které ukazují pásmo Gaza v roce 2030 jako část izraelského území, kde budou resorty, hotely a nová města.

Když hned po podivném útoku Hamasu na Izrael ze začátku října, začali nezávislí pozorovatelé poukazovat na to, že možným cílem „útoku Hamasu“ je najít vhodnou záminku a vyhnat všechny Palestince z jejich domovů a území připojit k židovskému státu, byli označování za „konspirační teoretiky a antisemity“. Uběhly 2 měsíce a „konspirační terorie“ se stala zase pravdou.

Podle představitelů židovského státu a jeho obyvatel není pro Palestince na jejich územích místo a budou z části pobiti a z části vyhnáni. Pokud někoho udivila brutalita izraelských útoků proti cílům v Gaze všetně masového vraždění civilního obyvatelstva, tak tady má odpověď. S palestinským obyvatelstvem se v Gaze (a později i na západním břehu Jordánu) nepočítá. Čím více cililistů bude izraelskou armádou pobito, tím méně se ho bude muset někam vystěhovat.

Kde vyhnaní Palestinci skončí? Žádná muslimská země je nepřijme, a zbývají tedy země „Západu“. Izraelští politici před časem zmínili Kanadu a nelze vyloučit, že Kanada pár desítek tisíc Palestinců dostane. Současně je Kanada moc daleko, přesun 2 milionů civilistů přes atlantický oceán by byl logistický a PR problém. Proto se nabízí Evropa (EU) a to včetně ČR (nelze vyloučit ani západní území Ukrajiny po uzavření mírové smlouvy s Ruskem)! Už chápate, proč Fiala s Rakušanem přijali imigrační pakt, ačkoliv je nikdo nenutil?!

Bude proti tomu někdo protestovat? Fiala i Bureš mají židovský původ, stejně jako zmocněnec vlády pro zahraniční politiku a bezpečnost Pojar. Nepochybně rádi soukmenovcům z Izraele přátelsky vypomohou. Dřívější proti islámská opozice byla později ovládnuta a rozložena „vlastenci od Mrtvého moře“ a ti se postarají, aby případné znovu obnovené „staré“ protimuslimské a protiimigrační hnutí bylo včas rozvráceno, jako se jim to podařilo s BPI. Pokud nevznikne nějaké nové a zdola vedené protiimigrační hnutí, pak Češi dostanou Palestince od Izraele jako nevyžádaný dárek.

A kdyby se Češi chtěli začít bránit za všech okolností? Proč myslíte, že se najednou po „masakru na FFUK v Praze“ začalo tak narychlo mluvit o odzbrojení civilního obyvatelstva?!

Janina Dubovcová a Itzak S.

Původní plán na obnovení Chazarské říše jako staronové vlasti pro aškenáské židy je prozatím upozaděn


Sdílet

3 Replies to “Izrael přiznal plán na trvalé vyhnání Palestinců z jejich domovů. Evropané připravte se na nové muslimské sousedy! Česi také dostanou „nadílku“

    1. Hloupí gójové neví nic co je čeká v budoucnu, a tak se těší spolu se židi v Jiddiš Divadle a tleskaji židům a objímají je!

  1. Teď vím jaká je spojitost Gazy a Ashkenáza v holyhoaxe: ash= popel A Nazi= nacista. Světu tvrdí již 80 let ze se stali popelem v Auschwitzi, no jsou to “ přeživší“ Nacisté, již 3.generaci, co obracejí jejich Auschwitz v Gaze na popel. A těch 6.milionů sedí, když přijde na mrtvé Palestince…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *