Proč západní vlády podporují liberalizaci drog? Komu vyhovuje rozklad společnosti, rodin a růst násilí na ulicích?

Sdílet

Jedno mají všechny liberálně demokratické státy společného. Obrovský nárůst počtu uživatelů drog a s tím spojený rozklad rodin a společnosti jako takové. To vše jde ruku v ruce jejich de facto podporou legalizace a konzumace drog v mediích, „umění“, mezi celebritami. Lze se těžko ubránit dojmu, že se jedná o cílenou politiku. Proč to ale vlády dělají?

Důvod se zdá být velmi jednoduchý: Západní bělošské státy jsou globálními finančními elitymi cíleně likvidovány včetně jejich obyvatel. Drogy jsou ideální prostředek jak společnost paralyzovat, aby se nemohla bránit! Pokud má rodina ve svých řádách narkomana, tak je okamžitě v rozkladu a nemá čas řešit nějaké společenské problémy, ukazovat na jejich viníky a plánovat obranu. Když se pak drogová kriminalita přenese do ulic, tak je to ještě „lepší“. Společnost bude směřovat k rozkladu a zániku. Stačí se podívat na ulice dřívě hezkých amerických měst San Francisco, Philladelphia, Washington D.C. atd. Uvidíme tisíce narkomanů na ulicích a neprostý nezájem vlády o řešení tohoto jevu.

Podobný jev začíná propukat i v Evropě. Tady je to ještě umocněno tím, že většina dealerů jsou imigranti a tak se na nto nesmí poukazovat, protože by to prý byla nenávist a rasismus. Tak se raději problém drogové proglematiky cíleně neřeší, i tady jde služebníkům liberální demokracie o rozvrat a rozklady jejich zemí.

Taková normální americká ulice. Bude to brzy i v Praze, Brně, Bratislavě?


Sdílet

2 Replies to “Proč západní vlády podporují liberalizaci drog? Komu vyhovuje rozklad společnosti, rodin a růst násilí na ulicích?

  1. Tímto způsobem končí „americký sen“ na ulici bez naděje na změnu k lepšímu. Nesmíme dopustit, aby naše vládní garnitury následovaly nám cizí „americké sny“. Máme vlastní a 100x kulturnější způsoby, jak pěkně a normálně žít bez systému plíživého otroctví, které k nám zavedl vývoj po r.1989.

    1. Svatoslave pro naši vládní garnituru je vrcholem blaha být zalezlej v americkej pr deli. Nicméně naši spoluobčani je tam ve volbách s pomocí Rychetského dosadili. Takže vše nasvědčuje tomu, že si to ještě vyžerem.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *