Na Slovensko se valí davy ilegálních imigrantů. Je Orbánův hraniční plot jen divadlo pro naivní Evropany?

Sdílet

Slovenská města kolabují pod náporem ilegálních imigrantů, to přiznávají už i oficiální media. Podle všech zpráv většina imigrantů přichází na Slovensko z Maďarska. Pašovat je pomáhají hlavně muslimsko-cikánské bandy.

Jak se imigranti do Maďarska dostali? Vždyť premiér Orbán tam postavil onen slavný plot a ten hlídá maďarská armáda….! Mnozí vlastenci si Orbána kvůli tomu idealizují a oslavují. Co když to je uplně jinak a onen maďarský plot byl a je jen PR akce na uchlácholení naivních Evropanů?! Je zde mnoho otázek, která čekají na odpověd a tohle je jedna z nich!

Orbán sám je do globalistické agendy aktivně zapojen a jeho postoj za koronaviru byl toho důkazem, byť se snažil trochu snížit rizika pro Madary a dovolil použít ruské a čínské vakcíny. On sice hraje svojí „čínskou“ kartu, ale to neznamená, že se doopravdy staví proti islamizaci Evropy. Možná jen doufá, že se imigranti přes Madarsko převalí a zůstanou v Německu. Jenže to se nejspíš šeredně mýlí. Plán globálních elit je na islamizaci celé Evropy a tedy i Maďarska.

Noro L. Blava


Sdílet