České historické osobnosti se chystají zapojit do slovenských voleb. Progresívné Slovensko bude volit král Karel IV, mistr Jan Hus i Jan Žižka

Sdílet

Ve snaze společně ubránit slovenskou liberální demokracie se do slovenských parlamentních voleb plánuje zapojit i řada známých českých historických osobností. Mezi jinými český král Karel IV., mistr Jan Hus, učitel národů J. A. Komenský, nebo vojevůdce Jan Žižka z Trocnova.

„Všichni moji poddaní by měli využít svého korespondenčního volebního práva a volit Progresívné Slovensko“, řekl Slovenské televizi Karel IV. „Já sám půjdu příkladem“, dodal panovník. „Vyrazím v čele svých oddílů k volbám na pomoc našim slovenským liberálně demokratickým bratrům“, prohlásil pro denník N husitský hejtman Jan Žižka. Žižka v rozhovoru pro televizi Joj uvedl, že již v době válek s křizáky on a jeho bojovníci vyznávali liberálně demokratické hodnoty.

Zapojení českých osobností do slovenských voleb ocenila prezidenta Z. Čaputová. Po volbách pro ně plánuje uspořádat povolební hostinu na skládce v Pezinku. Podávat se bude martinská husa, halušky a borovička. Radost má i M. Šimečka lídr Progresívného Slovenska. M. Šimečku potěšila hlavně účast Žižky a jeho Husitů. S těmi by si prý s Ficem a jeho bandou hravě poradil už před volbami a ty volby by pak nebyly vůbec potřeba.

Na významné české historické voliče je připravena hlavní slovenská volební komise, která všechny zapsala do slovenských volebních seznamů, Podle nové metodiky min. vnútra maji všechny osobnosti starší 500 let nárok na nejméně 500 volebních hlasů. J. A. Komenský se podle svých slov účastní slovenských voleb již od roku 1656 a přijde volit i letos. „Jako učitel národů vím, že Slováci volili liberální demokracii už v 16. století“. Jen Putin aruští hackeři jim tehdy bránili v jejich plánech“, dodal Komenský v rozhovoru pro Nový čas.

Pozadu nezůstanou ani významné postavy slovenských dějin. Progresívné Slovensko se chystá volit Juraj Jánošík, Nikola Šuhaj Loupežník, Anton Bernolák a Milan Rastislav Štefánik.

I kdyby mě měli za žebro pověsit, budu voli Progresívné Slovensko“, zvolal mocným hlasem Jánošík v přítomnosti novinářů Slovenského rozhlasu. Pozadu nezůstal ani rabín Noach Baruch Fischer (narodil se v roce 1861 v Piešťanoch), který vyzval všechny židy, kteří kdy žili na území dnešního Slovenska, aby volili liberálně demokratické strany! Podle rabína Fishera se o vítěství Progresivného Slovenska píše již v babylonském talmudu. Pozitivně na výzvu doby reaguje i maďarská menšina i oni budou volit hlas pokroku! Organizace se ujala sama čachtická paní Erzsébet Báthory a volit půjdou i její oběti a upálení pomocníci. Ani je nenechává osud liberální demokracie na Slovensku chladnými.

České vládní strany doufají, že jim to za 2 roky oplatí pomoc slovenské historické osobnosti. Premier Fiala by rád u českých voleb dostal hlas od A. Hlinky, Markéta Pekarová se zase těší na hlas prezidenta Tisa. Pozadu nezůstal předseda hnutí Stan V. Rakušan, kterému slíbil volební hlas sám S. Bandera a rabín Meier! I jejich korespondenční hlasy pomohou ubránit liberální demokracii v české kotlině.

Naše redakce se připojuje k výzvě všem českým a slovenským zesnulým, aby využili svého korespondenčního volebního práva a volili Progresívné Slovensko. Jen tak lze ubránit vyspělou slovenskou liberální demokracii. Hodláme ve volném čase zahájit agitaci na amerických hrbitovech české a slovenské menšiny. I zde je mnoho tradičních kandidátů liberálně demokratických stran!

Český králKarel IV na cestě ke slovenským volbám, kde bude volit Progresívné Slovensko

Vysoká volební účast se očekává i na židovských hřbitovech. Podle rabína Fishera mají tam pohřbení židé každý 4 hlasy a dají všechny kandidátům pokroku ze strany Progresívné Slovensko

Čachtická paní alias Alžběta Báthory organizuje mezi maďarskou menšinou korespondenční hlasy pro progresívné Slovensko


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *