Komu patří „ukrajinské“ obilí a proč za něj Západ tak vehementně bojuje?

Sdílet

Stejně jako loni je evropská veřejnost vystavena mediální masírce ohledně nemožnosti exportu ukrajinské úrody (především obilí). Prý bez ukrajinského obilí budou hladovět černoši v Africe. Loni ale žádné ukrajinské obilí v Africe neskončilo, všechno se uplně normálně prodalo na světovém trhu. Proč tomu tak je?

Vysvětlení se nabízí při pohledu na skutečné vlastníky ukrajinského obilí. Pod rouškou koronaviru došlo k rozsáhlé privatizaci ukrajinské půdy a tedy i na ní pěstované úrody. Téměř veškerá privatizovaná ukrajinská půda skončila v rukách soukmenovců prezidenta Zielenského, který není ukrajinského původu. Privatizaci půdy za pakatel ovládly firmy z Izraele a židovské firmy z USA. Již před tím velké zahraniční firmy jako Cagrill ovládaly velkou část zemědělské výroby v zemi. A jsme doma! Ukrajinské obilí vlastní cizinci a proto se musí ze země vyvézt za každou cenu. Globální pánstvo nechce utrpět ztrátu z majetku, o který připravilo nebohé Ukrajince. O nějaké Ukrajince ani černochy v Africe vůbec nejde a nikdy nešlo!

Nový ukrajinský prezident na jedné ze svých prvních schůzek po nástupu do úřadu mezi ukrajinskými rabíny. Jeho osobním rabínem je rabbi Meier

Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *