Ředitelka velké LGBT++P neziskovky otevřeně, „bez korporací by jsme ničeho nedosáhli“ a je to venku. Pohádky o neziskovkách a korporátní byrokracii končí

Sdílet

Vzpomínáte, jak jistí lidé uměle odváděli pozornost od skutečných původců LGBT++P agendy a jejich hlavních sponzorů?! Prý za tím jsou neziskovky, media, nebo korporátní byrokracie. Názory, že za tím je globální finanční oligarchie a jí ovládané korporace, byly označovány za fake news nebo rovnou za nenávist a případně antisemitismus. No a podívejte se sami:

Ředitelka velké americké LGBT++P neziskovky Glaad Sarah Kate Ellis prohlásila otevřeně, že bez podpory velkých korporací by její hnutí ničeho nedosáhlo. Bez jejich politické a ekonomické pomoci by prý cílů LGBT++P hnutí nemohlo být dosaženo! To je upřímnost, že?!

Velké korporace by se ale do podpory LGBT++P agendy nepustily, kdyby neměly přímé zadání od vlastníků a případně těch, co je ovládají. A to je globální finanční oligarchie! Ta je problém, bez ní nebudou žádné neziskovky existovat a noviny budou zase psát o normálních věcech!


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *