Ukrajinský prezident přesunul Vánoce. Už se nebudou slavit podle pravoslavného kalendáře. Kdy dojde na jejich zrušení a nahrazení svátkem chanuka?

Sdílet

Ukrajinský prezident Zielenski podepsal výnos, podle kterého se Vánoce začnou slavit 25. prosince místo tradičního 7. ledna. Většina Ukrajinců je sice pravoslavného vyznání, s výjimkou malé části západní Ukrajiny, ale na přece nebude brát globální finanční oligarchií dosazený prezident ohledy. Je jen otázkou času, kdy bude zakázán Děda Mráz a nahrazen Santa Clausem. Oficiálně se tím prý bojuje proti Rusku, ale tomu věří opravdu málokdo.

Je to další z aktů, kdy se likviduje tradiční ukrajinská (ruská) kultura a nahrazuje se cizími prvky. Cílem je tamější obyvatelstvo zbavit jeho kořenů, protože vykořenění lidé se snadněji ovládají a zotročují.

Sám Zielenski je židovského původu, stejně jako většina oligarchů a židům také patří téměr celá Ukrajina včetně půdy. Půda byla do židosvkých rukou „zprivatizována“ pod pláštíkem koronavirových opatření. V aškenázské části židovstva se již delší dobu mluví o znovuobnovení Chazarské říše, která je původním domovem Chazarů -akenáských židů. Ti konvertovali k judaismu před více neý 1000 let. Chazarská říše se rozkládala právě na území dnešní Ukrajiny a byl by to takový velký návrat domů. Je to vlastně Izrael 2.0.

Současné obyvatelstvo proto bude muset uvolnit místo emigrací (už chápete tu velkorysou imigrační politiku pro Ukrajince v zemích střední Evropy?!), část má novým samovaným pánům sloužit. Proto je potřeba zbavit původní obyvatele jejich vazeb na jejich zemi. Pak bude možné Vánoce zrušit uplně a začít slavit střeba vátek chanuka…

Joe Nowas, Chicago, USA

článek nemusí vyjadřovat názor redakce


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *