Syrský uprchlík honil po městě Němce s nožem a vyhrožoval jim smrtí. Až narazil na Rusa….

Sdílet

Další syrský uprchlík (24) prokázal plnou integraci do německé společnosti za pomoci dlouhého nože. Tentokrát ve městě Neubrandenburg ve východní části Německa. Běhal po městě ozbrojený nožem a nadával Němcům, že jsou „zkurvení Němci a že je zabije“. Nejprve ohrožoval muže, který na procházce venčil psa. Muže od vážného poranění zachránil jeho pes, který se postavil na obranu svého pána. Potom se pokoušel plně integrovaný uprchlík bodnout jiného muže v autě otevřeným oknem. Muži se naštěstí podařilo rychle ujet.

Řádící uprchlík hledal další obět, ale tentokrát měl smůlu. Pokusil se zastavit další auto, ale v něm seděli 2 Rusové. Jeden z Rusů (na rozdíl od zbabělých Němců) se uprchlíkovi otevřeně postavil a vyrazil novo Němci nůž z ruky. Načež došlo ke rvačce, kterou přerušil příjezd policie. Ta uprchlíka zadržela, ale místo do vězení ho dovezla na pozorování do nemocnice.

Vše proběhne podle obvyklého scénáře. Uprchlík bude prohlášen úřady za mentálně narušeného a propuštěn na svobodu. Tam bude dál řádit s kudlou a třeba se mu konečně podaří nějakého Germána zabít. Pak z něj teprve budou mít globální finanční oligarchie a její místní služebníci radost. S bílým Němcem (Čechem, Slovákem, atd.) se už nepočítá a jeho smrt nikoho vzrušovat nebude. Ale dopadnout to tak nemusí, je to na každém z nás!


Sdílet

3 Replies to “Syrský uprchlík honil po městě Němce s nožem a vyhrožoval jim smrtí. Až narazil na Rusa….

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *